Nesze!szer

Hello, Jamie Oliver, már vártunk!

2016. május 20.

 

 

 

newj.jpg

 

 

 

Ez az, amit már nagyon vártunk. És pontosan azért, mert bizonyos fejlettségi szinthez tartoznak bizonyos dolgok. Mindjárt kibontjuk ezt. Örültünk, amikor végre nyílt Gucci itthon, amikor bejöhetett a The Body Shop, mert ugye ezeket a dolgokat nem adják csak úgy oda, meg kell érni rá egy városnak, egy országnak. Ilyen ez a mai hírünk is nektek. Ugyanis a régióban itt, Budapesten nyílt először Jamie Oliver étterme, melyet Gennaro Contaldo séffel, korábbi mesterével együttműködve hozott létre. Több hónapos előkészület előzte meg a budapesti debütálást, londoni és itthoni tréningek után. És tádámmm, ma megnyílt a Jamie's Italian, Budán, a Várnegyedben. 

 

 jamie_in_budapest.jpg

 

A népszerű olasz ételek a leggondosabban kiválasztott alapanyagokból készülnek, melyek magas minőségét, természetességét, fenntarthatóságát, etikus származását és az állatokkal való méltó bánásmódot egy szigorú saját belső rendszer és kontroll garantálja. A budapesti Jamie’s Italian Olaszország és a régió legjobb alapanyagaiból dolgozik, a beszállítók és termelők felkutatása több mint 10 hónapot vett igénybe, legtöbb esetben szabadtartású vagy bio alapanyag felelt csak meg a szigorú nemzetközi előírásoknak, melyek annyira szigorúak, hogy a Jamie’s Italian-en kívül egyetlen étterem sem alkalmaz Magyarországon. (Az előírások betartását a londoni központból rendszeresen ellenőrzik, tehát nincs helye sumákolásnak!) Kipróbált, letesztelt receptek alapján rusztikus, autentikus gyökerű ételek kerültek az étlapra, melyeket Jamie és Gennaro közösen álmodtak és alkottak meg. A vagány olasz étteremben a helyszínen naponta frissen készített tészták mellett látványkonyha és egy csodás terasz is várja a vendégeket. “Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy Jamie’s Italiant nyitunk Magyarországon. Budapest egy csodálatos város egyre izgalmasabb étterem választékkal, alig várom, hogy részese legyek ennek én is. Egyszerű, érthető, jó ár-érték arányú olasz ételeket fogunk kínálni a Jamie’s-ben, a legjobb minőségű alapanyagokból. Biztos vagyok benne, hogy a budapesti étterem egy fantasztikus színfolt lesz a folyamatosan növő Jamie’s Italian családunkban.”  mondta maga Jamie.

A Zsidai Csoport nyitja, nyitotta az éttermet, mi igen kedveljük az ő filozófiájukat, ételekhez és életekhez való hozzáállásukat. Még nem jártunk a szóban forgó helyen, de ígérjük nektek, biztosan ellátogatunk oda egy-két héten belül és megkóstoljuk a laza olasz konyhát. Addig pedig csak örülünk az egésznek és mondjuk nem utálnánk, ha Jamievel is találkozhatnánk itthon egy tál pasta mellet...

 

 (Képek: Zsidai csoport és Jamie's Italian facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr498734924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása