Nesze!szer

Kontúrozunk, kontúrozunk? Kontúrozunk!

2016. május 16.

 

 

 

picture_client_format_5_072e38.jpg

 

A sminkelés terén a legnagyobb divat most a kontúrozás. Nincs mese, a sztárok hozták divatba, hisz hirtelen mindenki felfedezte, mennyire más jellege van sok-sok celeb arcnak, amikor van rajta make up és amikor nincs. És nem a szem a fókusz mostanában, hanem a kontúrozás. Ez pedig a fény és az árnyék játéka tulajdonképpen, tehát kiemelünk, elrejtünk egyszerre. De most már nemcsak Kim Kardashian kiváltsága ez, a nagy cégek is rájöttek, erre a trendre termékeket lehet építeni. Hoztunk nektek két újdonságot (kettő plusz kettőt), illetve egy videót, ami a gyors kontúrozást meséli el. Éljen a fényjáték! 

 

 

loreal_konturozo.jpg

 

A L'Oréal Paris kínálatában most jelent meg az Infaillible Sculpt arckontúr paletta. A sötétebb árnyalattal formázhatsz, a világosabbal meg kiemelhetsz. A paletta formája ugyanaz, mint a True Match Geniusé, amit minden áldott nap használunk most és nagyon szeretünk. Kiváló alap egy jó napra és nem kell plusz púder. (Egyetlen gond van csak vele, a  használat során a szivacs kinyúlt és nem lehet becsukni már a kis cukiságot. De ettől még szeretjük.) Szóval az arckontúr is ilyen kiszerelést kapott, jól néz ki. A hátulján pici segítséget is találsz, hogyan használd ez. Kihoztak mellé egy pirosítót is, itt is három árnyalattal varázsolhatsz, ezzel lesz üde az egész sminked. Szerintünk ez nem kötelező hozzá, de őszintén szólva elég praktikus beszerezni a két dolgot együtt. 

 

isadora_face_sculptor.jpg

 

A másik kontúrozó, amit ajánlanánk, az IsaDora kínálatában jelent meg Tulajdonképpen eredetileg bronzosító, de három árnyalatban, tehát kiválóan használhatod. Világos bőrre, tehát a mostani tavaszi (téli?) szezonra a Natural Bronze az aktuális, barnábbra pedig a Medium Bronze. Mindkettő limitált kiadás, tehát jövőre már nem jutsz hozzá. Ja, és persze, a Douglasban tudod megvásárolni! Ti mit használtok a kontúrozáshoz? 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr398720810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása