Nesze!szer

Szoktál sminkeket rendelni a netről? Mi igen, ezekről az oldalakról!

2016. május 13.

 

 

ud.jpg

 

Néhány éve még azt mondtam volna, félek a netes rendeléstől. Aztán azóta megjött a lehetőséghez a gyakorlat is. És vannak műfajok, amelynél egész egyszerűen csak az internetről tudok hozzájutni olyan dolgokhoz, amelyek itthon nem vásárolhatóak meg. Plusz, létezik az a változat is, hogy online sokkal olcsóbb egy-két pirosító mondjuk, mintha besétálnál az áruházba. Illetve nem minden nagyvárosban létezik Douglas és Marionnaud, így távolabb élő barátnőink is igen nagy spílerek már a témában. Összegyűjtöttünk nektek néhány oldalt, amelyeket mi az elmúlt néhány évben használtunk már és nem csalódtunk. Hátha számotokra is hasznos lesz...

 

elf-85003-1.jpg

 

1. iHerb

Ez tulajdonképpen egy mindenféle egészséges dolgot forgalmazó oldal. Iszonyat jó vitaminokat lehet rendelni, natúr kozmetikumot, bio szemránckrémet, testolajokat. De! Szerencsére a természetesség jegyében minerál sminkek és ecsetek is vannak náluk. Ami fantasztikus, hogy az EcoTools ecsetek is beszerezhetőek innen, többféle Kabuki is van. Az E.L. F márka több dolgát is megtalálod, a palettától a monóig, iszonyat széles a választék ebből a márkából. A szemöldök készleteket ne hagyd ki! A Luna Star Naturals dobozkáit is megtalálod, ráadásul a minden mentes körömlakkok is berendelhetőek innen! Érdemes az oldalra több időd szánni, tényleg zseniálisak a vitaminok is, még festéklemosóból is szuper a választékuk! Ne fél tőlük, minőséget kapsz! 

 

illamasquapowdereyeshadow_1_gl.jpg

 

2. Beautybuy

Amennyiben nem ismered ezt a csodát, elnézést kell kérjünk tőled. Konkrétan olyan zseniális márkák vannak náluk, hogy megőrülsz a választéktól. A sminkesek jól ismerik az Illamasqua márkát, már azok, akik tényleg szakértői a témának. Ennél jobbat még nem találtak ki a világon. Amennyiben már nem férsz otthon a szemhéjpalettáktól, akkor a concealert mindenképp próbáld ki és a szájfényeik is intenzívek, nem tűnik el öt perc múlva rólad. A világ másik nyolcadik csodája is fent van náluk, az Anna Sui. Mi is rendszeresen bemutatjuk az oldalon, ha újdonság jött ki náluk, mert egyszerűen dekorációként is kiválóak a termékeik. Azok a gyönyörű körömlakkok is vannak, a szájfényeik is és még a hajadba is kapsz kis masnit. Csak a stílus szerelmeseinek! A BareMinerals szerelmesei pedig megtalálják a kontúrozót is itt, akár egy hét alatt megjöhet a rendelés! 

 

urban_decay_beached_bronzer_9g_1458641873_main_1.jpg

3. Feelunique

40 Euro felett nincs szállítási költség, így megéri komolyabban shoppingolni innen, akár barátnőkkel szövetkezve. A fantasztikus Urban Decay az, ami itt is van és igen megéri. A Beached Bronzer az egyik kedvencünk a palettáik mellett. A Matte Revolution rúzs most 20 euro alatt van, tehát eléggé jó vásár, a magas fényű szájfény pedig csak 15. The Balm? Ugye, ti is nagy rajongói vagytok a képregényes megoldásoknak?! A nude palettájuk egyszerűen kihagyhatatlan, annyira jól néz ki! 

benefit.jpg

 

4. LookFantastic

Nyilván fantasztikus ez az oldal, mi más lenne?! Bálványként imádott brandünk, a Benefit palettái is megtalálhatók itt, ajándékdobozok is és minden, mi szem-szájnak ingere. Néhány éve robbant be a köztudatba a Ciate, ugye, emlékszünk még a kaviáros körmök őrületére. Na, ez is van itt és még highlighter és bronzosító is. És még egy aranybányára felhívnánk a figyelmeteket! Stila! Pink color blushtól a sweet kisses lip glaze trióig minden van, 

shiseido_alapozo_stift.jpgSzerencsére mindegyik oldal abszolút jól kezelhető és MasterCard kártyát is tudsz használni. Tehát semmi bonyolultság nem kell az egészhez, hurrá! Ezúton is köszönjük a MasterCard szakmai segítségét. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr498698116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása