Nesze!szer

Szépséges jó hírek a kávé mellé!

2016. május 05.

 

 

szepseghir_2.jpg

 

 

nars-orgasm-blush-2016-supersize-2.jpg

 

Akkor csapjunk a közepébe. A NARS Orgasm Blush Supersized kiadással jött ki, ami azért örvendetesen hangzik, nem?!...D Mutatjuk a gyönyörűséget és mondjuk, minden tónushoz illik majd. Elég kiadós, ami nem rossz azért, ugye? 

 


vichy_uj_design.jpg

 

Legjobb és legpraktikusabb nyári segítőtársunk, a Vichy termálvíz új, még szebb köntöst kapott. Megjelenése óta minden cég rájött már, milyen jó is egy ilyet a piacra dobni, ám ennél jobbat azóta sem találtunk. Tiszta és ásványokban gazdag, segíti a bőr regenerációját, megerősíti a védelmét és ennél finomabban semmit sem hűsít. Imádjuk, az új ruhájával együtt! 

 

lascana.jpg

 

 

Magyarországon is hozzáférhető végre a Lascana fürdőruha márka, ami nagyon jó minőség és stílus egyben. A Lascana évek óta világszerte ismert, szexi modellekkel dolgozik együtt. A közelmúltban Erin Heatherton, Irina Shayk és Sara Nuru voltak a márka nagykövetei, az idei szezonban pedig Kenya Kinski-Jones, a színésznő, Nastassja Kinski és a zenei producer, Quincy Jones lánya, valamint Kathrin Brömmel, modell, közösségi média sztár és énekesnő közreműködésével kerül majd rivaldafénybe a Lascana. A márka új képviselőinek hitelessége és természetessége megteremtik az alaphangot az új Lascana-fürdőruha kollekció, egyedülálló, érzéki-nyári világa számára. Mi bikiniben is találtunk szimpatikusat az újdonságok között, és igen tetszetősek a színek is. Lascana.hu oldalon találod meg őket! 

 

ilcsi_karotin.png

 

Mi van, ha a májusi elengedés jegyében a télen megviselt bőrödet is elengeded, hogy helyébe egy újabb, frissebb kiadással jelentkezz?...D Az ILCSI Karotin extra pakolás koncentráltan tartalmazza a növényi hatóanyagokat, tápláló pakolásként használva a bőrt intenzíven tölti fel vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A sárgarépa egyike a legfontosabb szépítő növényeinknek, kiemelkedő a regeneráló hatása. A berkenye vízmegkötő képességének hála gyorsan visszaállíthatjuk bőrünk hidratáltságát, miközben a vitaminokban gazdag sárgadinnyének köszönhetően visszanyeri frissességét, üdeségét. A Karotin Extra pakolás a felszíni és mélyrétegi vízhiányos, korpás szeborreás bőr varázslatos, bőrszépítő tápláló pakolása. Szerintünk a természet patikájánál nincs jobb, Ilcsi termékeit pedig eléggé kedveljük. 125 ml, tehát elég tartós! 

 

hansaplast.jpg

 

Jön a meleg és mi megint kiborulunk majd az emberek lábának kinézete miatt. Már most szólunk, tessék ápolni rendesen. Na, de itt is egy újdonság, a Hansaplasttól. Lábgombásodás elleni lábspray! Légyszi, légyszi, tessék ezt használni, mert a strandon így is mindig kockázatos minden megmozdulás és eleve papucsban zuhanyzunk. Szóval, ez 48 órás védelmet nyújt, jó kis márka, tessék használni, köszönjük! 

 

essie-shimmer-brights-2016-summer-collection.jpg

 

essie-shimmer-brights-2016-summer-collection-1.jpg

Essie Shimmer Brights a nyári szépségek neve, amivel egyik kedvenc körömlakk márkánk örvendeztet meg bennünket. Ó, de kedveljük, hogy élénk, teljes színek lesznek benne. Az a sárga például nagyon várja már a körmünket - szerintünk! Ismeritek a márkát? 

 

nanusha_pop.jpg

Holnaptól Nanushka Echo Pop Up Store nyílik a Kristóf tér 4. szám alatt a belvárosban. Akár 70-80 százalék kedvezménnyel juthatsz egyes darabokhoz hozzá, limitált darabszámú cuccok is lesznek. 10 és 20 óra között lesz nyitva minden nap, vasárnap pedig 18-kor zárnak. 

 

fragola_dorka.jpg

 

A Fragola Fagylaltozó vezetősége tavaly elhatározta, hogy minden évben támogat olyan alapítványokat, amelyek szívükhöz közel állnak. Talán láttátok kedvenc fagyisunk három üzletében az Adománytáblákat. ( Csévi úton, Kiss János altábornagy utcában és a Pozsonyi úton ) Az a koncepció, hogy ha kértek mondjuk 2 gombóc fagyit és adományozni szeretnétek, akkor egy gombócot a tölcsérbe kaptok, a másik gombócot szimbolizáló màgnes korongot az Adománytáblára helyezhetitek. Minden hónapban közösen megy a gyűjtés- abban a hónapban megjelölt- alapítványnak.  Áprilisban az Autistic Art - Mosoly Otthon alapítvány javára helyeztük fel az adomány-gombócokat. Minden kampány, gyűjtés, ünnepélyes adomány átadással zárul. Május elején Gryllus Dorka színművésznő ajándékozott meg minket a jelenlétével a Kiss János altábornagy utcában. Ő maga is szívügyének tekinti a jótékonykodást és régóta segíti az Alapítvány munkáját. Szóval, egyetek a Fragolában finomságot és jótékonykodjatok! 

 

cats-listening-music-street-musician-jass-pangkor-buskers-malaysia-2.jpg

 

Azt hitted eddig, hogy a macskák nem kedvelik a gitár muzsikát? Tévhit... bár őszintén mi annyira nem gondolkodtunk eddig erről a témáról. Viszont az biztos, hogy ez irtó cuki, ahhoz ez az utcazenész énekel és zenél és a kis macsekok pedig csodálják a muzsikáját! Hálás közönség! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr658688114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása