Nesze!szer

Tündöklő dívák és a humanoidok éjszakája, azaz a MET Gála

2016. május 03.

 

 

anna-wintour-f48632ba-e562-4a75-a1ff-dbe80a3b3fba.jpg

 

emily-blunt-b98a2bba-cf37-4ced-a92a-4f5afcd58ba5.jpg

 

sjp-18ea6118-addd-4839-be60-1d9bc38bc403.jpg

 

nicole-kidman-ea445bb4-aa44-45e7-b544-8d3456e83402.jpg

 

 

 blake-lively-vogue-3may16-pa_426x639.jpg

 

 

cindy-crawford-vogue-3may16-pa_426x639.jpg

 

 rs_634x1024-160502171230-634-lady-gaga-met-gala-arrivals-2016.jpg

 

Nem véletlen a címválasztás, hiszen az éjszaka került megrendezésre New York-ban az idei MET Gála. Különleges témát választottak idén: a divat a technológia korszakában. Hát mit ne mondjunk, igencsak próbáltak megfelelni ennek a sztárok. Jó néhányan el is tévedtek a technológi útvesztőjében, de azért sok gyönyörű költeményt is láthattunk. Az első képcsoportunkon láthatjátok azonnal kitűnik, hogy mindenki a fényes, metálos összeállításokra szavazott, de azért vannak pozitív csalódások, akik igen csak kreatívan játszották ki a dresszkódot. Na de mutatjuk is miről van szó.

Kezdjük a listát hátulról, azaz a legmegdöbbentőbb ruhakölteményekről.

 

 

 

 

1.Miért? Kategória

Mostanában az egyik legtöbbetváltozó sztár nem más,mint, Taylor Swift és ezt most is bizonyította. Új frizurájával már így is alig felismerhető, de a mostani ruha és smink választásával főleg nem értünk egyet. Mintha elkezdte volna szándékosan levetkőzni a kislányos szerepet, a vad fekete rúzzsal és az extrém eddig tőle nem megszokott szabású ruhával. Rögtön mögötte sorakozik KimYe páros is, akik általában mindig igyekeznek a maximumot hozni a vörös szőnyegen, ám ezúttal nem sikerült tündökölni. Kim Kardashian gyönyörű de, sajnos a híres, hírhedt fenekét és nőies vonalait nem éppen előnyösen emelte a fényes ezüst ruha. És persze követeljük vissza a szemöldökét is! Kanye West pedig hozta a bomber dzsekis laza nadrágos bakancsos fazont csak ezüst színben, de tőle nem is vártunk többet. Viszont azok az égszínkék kontaklencsék szabályosan félelmetesre sikerültek. Ők így ketten olyanok voltak, mint egy távoli galaxis szökevényei, akiket a divatrendőrség köröz. Ugyanebbe a kategóriába sorolható még Kristen Stewart is, aki valószínűleg Madonnától és az anyukája gardróbjából inspirálódott. A fényes türkiz szemfesték és szőke lenővés a 80-as éveket idézi, de legalább a ruhája illett a témához...ám azonban az összkép még is csak egy igényesebb punk-ra hajazott, mint elegáns színésznőre. Sajnos Beyonce kishúga, Solange nem örökölte nővére stílusérzékét. Mostani szettje olyan, mintha egy origami hajtogató verseny díszletébe futott volna bele, de a legmegdöbbentőbb a sárga latex nadrág és a barna cipő. Végül Lupita Nyong’o Oscar-díjas színésznő bakizott egy picit. Neki a ruhája gyönyörű és fantasztikus lenne az összkép, ha nem ezt a frizurát választotta volna. Nem értük azt a sakkfigurát a fején. Mutatunk még pár olyan sztárt, akik eltévedtek kicsit a MET gála útvesztőjében, elég beszédesek a képek.

2.,Lenyűgöző szettek

Örülünk, hogy még vannak olyan hírességek, akik nem akarják kinevettetni magukat, hanem kifinomult ízlésükkel és természetes szépségükkel szeretnének tündökölni. Természetesen a modellek arattak idén is, tökéletes testükért, mint felületért versengetek a tervezők, hogy az ő költeményeiket viseljék így nem kellett csalódnunk. Gigi Hadid, Jourdan Dunn, Kendall Jenner, Naomi Cambell, Alessandra Ambrosio, Bella Hadid nem okozott csalódást. Egyik nagy kedvencünk Kendall Jenner mozaik mintás ruhája illetve Bella Hadid fekete csodája. Náluk igazán nincs is mit kritizálni, beszéljenek a képek önmagukért. Említésre méltó még az este legkülönlegesebb ruhája is, amely biztosan Claire Danesé volt. Hát hol is kezdjük, ő egy Zac Posen estélyit választott, amely világított a sötétben, és úgy nézett ki, mint Hamupipőke.

Szerintetek ki volt a legstílusosabb? 

Nesze!Eszti

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr198682954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása