Nesze!szer

Jimmy Choo cipők az esküvőre

2016. május 01.

 

jimmy_meny3.jpg 

 

Miről álmodik a lány rovatunk újabb mérföldkövéhez érkezett. Az egyik legszebbhez (szerintünk). Általában a ruhát viszonylag hamar megtalálja, vagy megálmodja egy menyasszony, de mivel számos barátnőnk küzd a problémával, tudjuk, hogy a cipő beszerzése a legnehezebb. Ne legyen ízléstelen, túl csicsás, legyen elegáns, simuljon a lábra és igazi topán feelinget adjon, hisz az ember jó esetben egyszer megy férjhez az életében. Álmodni sem tudnánk szebbet, mint ez a Jimmy Choo menyasszonyi kollekció. Swarovski kövekkel, gyönyörű vonalakkal, világos árnyalatokkal és persze némi metálos csillogással is helyenként. Szandál is van a Bridal vonalban, ráadásul piszok szép esküvői táskákat is rendelhetsz hozzá. Szerintünk minden idei menyasszonynak jár egy ilyen, ITT tudod megnézni, milyen választék van és rendelhetsz is! Mi megint csak sóhajtunk egy nagyot és úgy gondoljuk, azt a videóban elsőként látható darabot esküvőn kívül is felvennénk egy jó bálba például.

(Ps: apró tanács, hogy ne az esküvő napján vedd fel először, mert feltörheti csúnyán a lábad! Kicsit toporogjál benne ezekben otthon, nyugi, nem fog elveszni a varázs és vízhólyagjaid sem lesznek!)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr808675112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása