Nesze!szer

Szépséges jó hírek a kávé mellé

2016. április 26.

 

 kokuszos_mokka2.jpg

 

 

eyes_on_mac_anniversary_ambient_300_1_1.jpg

 

A MAC Eyes On MAC új kiadásai ebben a hónapban már az üzletekben vannak és idén sem okoznak csalódást a paletták. Nekünk leginkább a lenti paletta jön be, mutatjuk. Jó befektetés mindegyik! 

 

mac-eyes-on-mac-2016-collection-2.jpg

 

A Vichy kínálatában kijött egy új Dercos sampon, amit stresszes fejbőrre fejlesztettek ki. Tehát nyugtató hatású, a korpa ellen kiváló és a szokásos termálvízzel dolgozik. Te is szoktad vakarni a fejedet? Na, akkor ezt pont neked találták ki, Sensirine és Panthenol együttes hatásával. Puha hajat ad, jó az illata. Hipoallergén, színezék-, szilikon és szulfátmentes formula. Mi lecseréltük itthon a férfiember régi samponját erre, konkrétan sokkal jobb illatú és normálisabb állagú lett a haja. (Bocsi!)

 

vichy_dercos_ultra.jpg

 

Nálunk is felütötte a fejét a gyerekkori ekcéma, sajnos. Nem étel okozza, egyszerűen a beizzadás. Kerestük rá a megoldást és jelentjük, az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém bőrnyugtató, ápoló formulájával segít megtörni a viszketéssel járó akut bőrgyulladásos ciklus ördögi körét. Kenjük vele a kisdedet, enyhülnek a sebei és a viszketése. Már ő szól, hogy itt az ideje ápolni a nyakát. Ajánljuk anyukáknak és felnőtteknek is persze, a ligetszépe olajtól kezdve az édesgyökér kivonatig sok jóság van benne. 

 

eucerin_atopi.png

 

A magyar márkaboltba is megérkezett a Polo Ralph Lauren nyári kollekciója. A cég számára izgalmas és fontos lépésnek bizonyult megjelenni az itteni piacon. A vásárlók a boltba lépve egy menő és fiatalos világban találhatják magukat, miközben a belső design betekintést nyújt a Polo és Amerika dicső múltjába. A 330 négyzetméteren fekvő üzlethelyiségben a női és férfi Polo ruházat, sportruházat, cipők és kiegészítők széles választéka található meg, benne a legújabb kollekcióval. Az egyik kedvencünk idén az  elegancia menő oldala: szellős, a csupasz bőrt felfedő felsők és szexis azsúr- és csipkeruhák. Ez az egyik szuper szett, amiben simán eljtőznénk majd a kenesei kikötőben. 

 

ralph_l.jpg

 

Megújult egyik kedvelt hazai szépségipari vállalatunk terméke, a Helia-D BB krém! Már két (világos és normál) színben is elérhető a többfunkciós hidratáló bőrszín-kiegyenlítő nappali arckrém, mely UVA/UVB szűrővel és fűzfakéreg kivonattal ápolja az arc érzékeny bőrét. A krém segít, hogy az arc bőre egyenletes színű és felszínű legyen. Kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat, és eltünteti a piros foltokat. Világos bőrre fűzfakéreg kivonat tartalma gyulladáscsökkentő hatású, míg a krémben lévő shea vaj a hosszan tartó hidratálást biztosítja. Kiváló mattosító hatásának köszönhetően, akár a nappali alapozót is helyettesíti. 15 faktoros UVA/UVB szűrője pedig védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól és B5 provitamint és E-vitamint is tartalmaz.

 

helia_bb.jpg

 

Megtaláltuk a nátha utáni száraz, összeesett arcbőr gyógyszerét. A Neogence kínálatában létezik a Hidratáló és revitalizáló gél maszk könnyű, mégis tápláló formulával. Élettel telíti a bőrt, simítja a ráncokat és hidratálja a szomjas bőrt. Parabénmentes. Szójamentes. Illatanyagmentes, zseniális! Ilyenkor, amikor még fűtünk és újra támadnak a bacik, egyik papírzsepitől a másikig megyünk, iszonyatosan látszik az arcbőrünkön. Felkenjük ezt a maszkot, ami gyakorlatilag ilyen esetekben sos krémként is használható. Néhány perc és élettel teli lesz a bőr, múlik a fakós zöld állapot és telítődnek a vonások. Másnapos arcra is kiváló, olyan, mintha kialudtad volna viszonylag rendesen magadat... bár azt nem szavatoljuk, hogy az álmosságtól nem esik bele a fejed a tárgyalóban a projectorba. Jó beruházás tavaszra-nyárra ez a maszk, sokáig kitart. ITT juthatsz hozzá. 

 

neogence_hidr_maszk.jpg

Végre találkoztunk egy magyar fürdőruha márkával, amely kreatív, jól viselhető, szuperül kombinálható darabokat gyárt és még szépen is vannak megvarrva! Minden bikinijük és egyrészesük tetszett nekünk gyakorlatilag, feketétől egészen a neon árnyalatokig. Le a kalappal a Pelso előtt, nagyon ajánljuk nektek, hogy próbálgassatok belőlük, mert a minősége is kiváló, így nem fog egy csúszdázás után tönkremenni, nem lesz durva hatása a nagy csobbanásnak.  Weboldal ITT, örvendetes, hogy magyar márkánál is van ez a minőségi menőség! 

 

pelso.jpg

 

Carolina Herrera gyógyszereket hozott ki nekünk, de nem szájon át kell beszedni, hanem...  Carolina Herrera 212 New York illatkollekciója, amely Manhattan körzeti hívószámáról kapta nevét, megjelenésében teljesen megújult, és megszületett a 212 New York Pills. A hét különleges illat koncepcióját, megjelenését a híres illusztrátor, modell és filmes, Quentin Jones segítségével sikerült újjávarázsolni. Az illatkapszulák rejtik New York városának és szerteágazó metróhálózatának magával ragadó, impulzív energiáját. Ugyanez az energia árad a merész, sikkes és játékos csomagolásból is. Az egyedi 20 ml-es kapszulák gond nélkül elférnek a táskában, így bárhol és bármikor kéznél vannak. Arra biztatják a fiatal nőket és férfiakat, hogy eredjenek a szerelem nyomába: „Válassz és kövess”. A 212 New York Pills üzenete az, hogy bármi bármikor megtörténhet. Mi is ebben hiszünk, így be is dobtunk ma is ebből egy kicsit a tatyeszba...

 

212_herrera.jpg

 

Wow, már itthon is kapható az Angliában gyártott Beautiful Brows szemöldökformázó, amit mi már használunk is. Konkrétan ennél profibbal még nem találkoztunk! Szuper sablonok vannak benne, amivel gyakorlatilag magadnak tudod megrajzolni az ívet és hat árnyalatból választhatsz, te melyikkel készíted el a magad öldökét. Iszonyat jó minőségű az egész, víz- és izzadásálló, nem pereg és folyik le, nem kenődik fel és el és nem kell attól félned, hogy a szemöldököd az orrod közepére kerül egyszer csak: Újratölthető az egész, csipesz és fésű is van a készletben,  must have!           ITT nézhetsz utána mindennek, nem véletlenül ajánlotta a Vogue is. Szerintünk...

 

beautiful_brows_1.jpg

A végére hagytuk a legszúrósabb hírt. Nem, nem a szakállas vagy borostás pasikról szeretnénk írni nektek, egyszerűen csak az insta legújabb, legcukibb sztárját mutatnánk be nektek. Ő egy vámpír süni tulajdonképpen, 3 esztendős és mentett állatka. Szerintünk megéri egy nap többször is megnézni Huff képeit (ITT), de csak azután, ha már a neszeszerblog instáján is láttál ITT. Cuki, nem?!

 

vampire-hedgehog-fangs-hodge-huffington-25.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr748664056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása