Nesze!szer

Az Alexa Chung kollekciója már igen stílusosan meg is érkezett!

2016. április 20.

 

 

alexa2_1.jpg

 

alexa1_1.jpg

 

Tegnap jártunk a Mammut bevásárlóközpontban és örömmel konstatáltuk, hogy a Marks&Spencerbe megérkezett az általunk már nagyon várt új kollekció.

Tudjátok, ezek azok a darabok, amelyeket Alexa Chung tervezett és mi már voltunk olyan szerencsések, hogy a polcokra való kikerülés előtt felpróbálhattunk néhányat belőle (ITT). Ám most már a fogasokon lóg az összes szépség, amelyet egy igen stílusos kirakat hirdet is. Ja, a belső dekoráció is meglehetősen tetszetős, ezen a bő nadrágon el is gondolkodtunk erősen...

Ismétlésként lent mutatunk néhány darabot ebből a csodás, időutazós, egyébként 24 darabból álló választékból nektek. A videó pedig a Glamour címlapfotózást mutatja, ahol maga Alexa beszél az együttműködéséről nektek. Tegnap még bőven voltak méretek a Marks&Spencernél, de az ott töltött 5 percünk alatt már többen is próbáltak a ruhákból, tehát siessetek! 

 (A Mammutban és az Allee bevásárlóközpontban találjátok meg a darabokat, a kockás szoknyát mindenképp próbáljátok fel!!!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr838646994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása