Nesze!szer

Gyerekek, akik a szervátültetésnek köszönhetik az életüket!

2016. április 14.

 

 

szerv6.jpg

 

Ugye, milyen vidám és egészséges gyerekek ők? Nem mindig volt ez így. Kaleb, a fenti srác például három hónapot már kórházban töltött beteg szíve miatt. Azóta már hibátlan szerv dobog benne. A többi pici is, akit a képeken látunk, mind-mind szervátültetésnek köszönheti az életét, van, aki új májat kapott, van, aki például vesét. 

A Children's Healthcare of Atlanta (CHOA) elnevezésű szervezet most a gyógyult kicsik közreműködésével megható fotósorozatot készített, amin a picik a róluk, közvetlenül a műtét előtt készült fotókkal mosolyognak. Megható képek ezek és a szöveg is, amit melléjük írt a szervezet: A szervadomány életmentő, sokszor az egész életünket megváltoztató ajándék. A sorozatban szereplő gyerekeknek az adományozott szervek tették lehetővé, hogy elhagyják a steril környezetet és pittyegő gépek helyett iskolapadba üljenek, és hogy családjuk körében vacsorázzanak

A csodálatos szervezet facebook oldala ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr238604438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása