Nesze!szer

Bizarr dolgok a kozmetikumokban: madárfészek kivonat

2016. április 14.

 

fura_dolog2.jpg

 

Nincs is jobb az ember arcának, mint egy jó maszk, vagy szérum. Keressük, kutatjuk is, melyik, mit tud és mennyi hatóanyag van benne. A Neogence márka az utóbbi hónapokban óriás kedvencünk lett, mert egyszerűen döbbenetes mennyiségű hatóanyag van a termékeikben és jelenleg jobbat nem tudunk a piacon, sem szérumban, sem fátyolmaszkban. Ám náluk is vannak elég érdekes dolgok... Különleges fekete fátyolmaszk, madárfészek és ezüst rezgőgomba kivonattal - mondja a tasak felirata. És hidratáló, nem mellesleg.

Nemrég volt néhány igen sűrű napunk, ami gyakorlatilag alig alvással telt. És kellett valami, ami ennek eltünteti, vagy csak viszonylagosan palástolja ennek hatását. Elővettük a fent nevezett fátyolmaszkot, amihez azért kellett némi bátorság őszintén szólva. Már azért is, mert nem egy fehér valamit teszel az arcodra, hanem feketét, ami azért elég érdekes feeling. Tehát postás, futárok és a lakásban található családtagok ijesztegetésére kiválóan alkalmasnak véltük már bontás előt is. De ha a szín nem lenne elég extra és a rezgőgomba se, a madárfészek dolgon azért megakad az ember szeme. Mert ezt egészen egyszerűen nem tudtuk elképzelni, hogy is van. Fogják a madárkákat, kirakják a lakásukból és az valamiért jó lesz az arcunknak? Ezért jól utána is olvastunk persze. Kiderült, hogy a fecske fészkét használják, mert ez tele van a bőr számára jósággal. Nem lakoltatják ki a szárnyasokat, csak picit elvesznek a kérójukból. Mert ez tele van proteinekkel, esszenciális ásványi anyagokkal, vassal, magnéziummal, káliummal, nátriummal és kálciummal és aminósavakkal is. Kollagénekben gazdag a kivonata. Ezek együttes hatásaként nagyon jól hidratál, kiegyensúlyozza a nedvességet és az olaj szintjét is a bőrben, javítja a rugalmasságot és az öregedést is késlelteti. Már a madárfészek kivonata. A maszk feltétekor nyilván azt nem érzed, hogy itt egy komplett valamit helyeztél fel magadra, csok nélkül...  Némileg bizarr az érzet, de konkrétan, ezekhez a szupiságokhoz még jön a rezgőgomba is, ami antioxidáns, bőrkondicionáló és hidratáló és a XPertmoist, ami a bőr belső hidratációját fokozza. 

A maszkot csak 15-20 percre kell feltenni, és kiválóan ki van vágva a szemnél is. Persze, fura, hogy egy fekete cucc van az ember fején, sokszor azért ne pillants a tükörbe, nehogy nyolc napon túl gyógyuló ijedtséged legyen... de más eltérést nem érzel a többi maszkhoz képest. Viszont bitang jó. Annyira telt és rugalmas lesz tőle az arcbőr, hogy csak na. Köszönjük Neogence, hogy újabb felfedezést tehettünk a kozmetika birodalmában. És annyit bejött, hogy máskor is fészket rakunk... az arcunkra! Maximum nem engedjük be a postást. Ha kétszer csenget, akkor se...

Neogence N5 hidratáló fátyolmaszk madárfészek és ezüst rezgőgomba kivonattal 30 ml (tasak)  1190 Ft

 


neogence_madarfeszek2_1.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr188601900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása