Nesze!szer

Alexa Chung, az ITGirl

2016. április 07.

 

 

alexa_chung_1.jpg

 

 

Hogy mitől is az? Alexa Chung ma már egy jelenség inkább, akire mindenki figyel. Nem  botrányhősnő, nem Oscar-díjas színésznő és nem is az a tipikus modell, és valahogy mindig ott van a középpontba és sikerül beúsznia a divatmagazinok hasábjaira egyéb smink és divat tippjeivel vagy inspirációival. De kezdjük az elejéről, nyilván aki a divatszakma ütőerén mozog, az nem tegnap kezdte, ez így van Alexánál is. Brit-kínai származású modell már kiskorában leste anyukája minden mozdulatát és kis praktikáit. Ezt egészen odáig fejlesztette, hogy 7 éves korára, ő lett az iskola beauty mestere. Az ITGirl szerepe talán itt indult el és a divat és szépség ipar iránti rajongása is. Karrierje azóta is folyamatosan ível felfelé, különböző film és reklám szerepek kampányok arcaként, hiszen vele garantált a siker egy-egy termék eladására. Azonban a média egyéb területén is kipróbálta már magát. Volt már szerkesztő a brit Vogue-nál, rovata volt az The Independent lapnál, és már ruhákat és sminkeket tervez. Ez előbbiből például elég klasszakat, most jelennek meg a Marks&Spencernél ezek itthon is, a hónaptól. (A Mammutban és az Allee bevásárlóközpont M&S üzleteiben lesznek!)

Ja, és mondtuk már, hogy ez a lány, nő, még csak 32 éves? Bravo, Alexa!

alexa-marks_3255128a-xlarge_trans_i7fxqjy78frwg33civt5_mqo7hxf93iozxq-mwi7bik.jpg

 

Alexa igen sokoldalú és kreatív lány, aki, amihez nyúl az bizonyosan sikeres lesz. Azonban egy biztos, hogy a stílusa szinte hihetetlen. Rengeteg díjat zsebelt már be öltözködésével. Hihetetlenül laza, bohó, fiús, rock’n’roll életérzéstől fűszerezett még is egyben bájos és nőies vonal, amit ő képvisel. Nem látni rajta semmilyen erőlködést és ez az, ami megfogja a nőket, illetve hogy azt a szettet, amit ő visel te is össze tudod állítani, nem kellenek hozzá dollár milliók. Ez a közvetettség a sikerességének a kulcsa. Alexa egyébként ma már saját magát is ItGirl-nek nevezi, amely tökéletesen tükrözi őt. Ez a név magába foglalja, hiszen ő az a fiatal nő, akiknek nemcsak az öltözködése izgalmas, de azzal is tisztában van, hogy épp mi a menő, hol van a legjobb klub, hol nyílt új üzlet, kincseket hol érdemes keresni a gardróbód számára. Egyszóval nehéz lenne Alexa Chungot jellemezni, mert annyira sokrétű, de mi egyszerűen imádjuk őt és a stílusát.

Nesze!Eszti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr828574072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása