Nesze!szer

Palvin Barbi arcával itt az Armani Sun

2016. április 03.

 

 

armani-sun-di-gioia-2016-perfume-campaign_1.jpg

 

Öröm többszörösen is számunkra ez az Armani illat, kétszeresen is. Gioia, ami örömöt jelent, másrészt meg ugye Palvin Barbi lett az arc. Két új illat, de nekünk

A Gioia koncepció két újdonságot kapott, egy levegőset és egy naposat. Mindkettő valahogy  annyira a szabadságról, a könnyedségről és a stílusról szól, hogy csak na. Nekünk a napos verzió áll közelebb az orrunkhoz és a szívünkhöz, most erről mesélnénk bővebben.  Az egész olyan ragyogó, mint a nap, borostyános színű az üveg, belül pedig virágos illat bújuk meg. Frézia, bergamott, picit később írisz, benzoé és vanília. A mi bőrünkön az íriszt érezni leginkább és a vaníliát, de a frézia se hagyja magát feledtetni. Újra és újra megszagolod, mert jól esik beszívni. Örömteli kompozíció az egész, nagyon jó kedved lesz tőle. Olyan, mint a naplemente, amikor elkezdesz már iszogatni, de csak lazán, stílusosan és nagyon sokat nevetsz közben a barátnőkkel a parton csücsülve. Picit napsütötte a karod, de nem ég, viszont érzed, hogy a természetben töltötted az idődet és este valami szuper dolog vár rád. Élettel teli az illat, mint maga Palvin Barbi is. A tudatosan jókedvű nyár alapvető kelléke lehet, egy szál bikini mellett ezt is visszük az útra! 

Armani Sun di Gioia 30 ml - 16 000 Ft, 50 ml - 21 700 Ft, 100 ml - 29 900 Ft

 

sun_di_gioia_bottle_boxface_50ml.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr468550734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása