Nesze!szer

Glam harisnyák és Camille Rowe, mint modell: Calzedonia tavasz!

2016. április 01.

 

 

cal1.jpg

 

 

Harisnyából sosincs elég, ezt minden nő tudja egészen pontosan. Az utóbbi néhány évben ehhez a műfajhoz felsorakozott a legging is, melynek esetében újra felhívnánk a figyelmet: nem nadrág!!! Ne tessék rövid pulcsival hordani, főleg nem akkor, ha átttetsző például az anyag és erősen telt hátul a kínálat. (Bocsi!)

A Calzedoni maodellek annyira modernek az új szezonban, hogy csak na, a legújabb textúrákkal, fonalakkal és kőmosással dolgoznak. Maxi csíkok, klasszikus pöttyök, feliratok, állatnyomatok és imitált tetoválás.  A longuette-hatású harisnyák rövidnadrággal és zoknival viselve, játékos, áttetsző hatást teremtve, a tavaszi szezon igazi kötelező darabjai. 
Ezen a tavaszon a márka ismét odateszi magát rendesen, varrás és alapanyag tekintetében egyaránt. A fitness vonal új modellekkel és fonalakkal tér vissza, leggings-ek és zoknik tekintetében is. Debütálnak a shortok, a control top leggings-ek új mintákkal jelentkeznek, a zokniválaszték, amely kifejezetten olyan sportokra született, mint a pilates, a jóga vagy a futás, bővült. A farmer leggings, innovatív kidolgozásának, szuper sztreccs és szuper puha anyagának és az új modellek széles választékának köszönhetően ismét reflektorfénybe kerül. Egy új forma is jelentkezik: a girlfriend stílusú, amely fit, enyhén egyenesebb szabású, mint a boyfriend változat. A farmer kultikussá, elemivé és ikonikussá válik, legyen szó akár karcsú, magasított derekúról, push-up-ról, a girlfriend vagy egyenes szárú verziókról, az ékköves vagy gyöngyös fazonokról. Ennyit a hivatalos leírásokról, de mutatjuk a képeket, amelyek többet mondanak minden szónál, hogy valami uncsi klasszikussal jöjjünk elő. Camille Rowe és Robin Marjolein a modellek, biztos rajtunk is majdnem úgy fog állni az a pöttyös fekete, mint rajtuk... D

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr718546116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása