Nesze!szer

La Prairie újdonság a szemre: kell még mást mondanunk?

2016. március 24.

 

laprairie.jpg

 

Annak, aki jártas a szépségápolásban, csak ki kell mondanunk a márka nevét és már sóhajt is. Igen, a La Prairie luxus, ami ráadásul jó is, sőt, csodálatos. Fanatikus rajongótábora van a svájci brandnek, nem véletlenül. Az év elején jött ki egy újdonságok Cellular Swiss Ice Crystal Eye Cream a neve. Olyan összetevők vannak benne, amelyet máshol nem igazán talál meg az ember, extermofil növényfajok, algafajok és a fantasztikus törpe szappanfű, amely véd az extrém környezeti hatások ellen. Ez egyébként egy elég nagy újdonság, nem igazán vetette be eddig senki ezt az alpesi növényfajtát - pedig, ha tudnák a szappanfű mit tud! A fehér papagájvirág pedig abban segít, hogy a bőrön megjelenő elszíneződéseket (viszlát, barna karikák!) ragyogóvá varázsolja. Utána jönnek a hialuronsavak és a shea is, tehát teltebb lesz a szem alatt és körül a bőrfelszín és puhább is. A titok tulajdonképpen a  Swiss Ice Crystal Complex, meg a gondosság. (Az Exkluzív Sejt Komplex a la prairie „titkos fegyvere“ a bőröregedés elleni küzdelemben, mely a la prairie 1978-as megalakulása óta szinte minden termékben jelen van. Összetevőit túlnyomó részben biotechnológiai folyamatok során állítják elő. Az eredményes bőrápolás kulcsfontosságú elemeként a la prairie Exkluzív Sejt Komplex elősegíti a bőr természetes regenerációját, hidratálja és tápanyagokkal látja el, ezzel biztosítva annak optimális működését.)

Már kicsomagolni egy ilyen szemkörnyékápolót is maga a gyönyörűség. Érzed, hogy ennél jobbat nem is kaphattál volna. Vigyázat, az a jó, ha reggel és este is használod, akkor a leghatásosabb. Az illata is olyan nyugtató, kényeztető jellegű, könnyű a felvitel, ujjbeggyel paskold picit be. Nem kell sok, sőt... mivel tele van hatóanyaggal, konkrétan rögtön látható a hatása. Felüdíti a szemkörnyéket, sokkal élettel telibb lesz. Előkelő és hatásos, így tudnánk megfogalmazni ezt. Kérdezhetnének, megéri-e az árát? Akinek nem gond megvásárolni, az egészen biztosan nem fog csalódni benne. Egy olyan érzés, hogy hálás vagyok saját magamnak a saját életemért és jól megválasztott termékkel ápolom a szemem alatti részt ezért (is). Lassan, nyugodtan, nem rohanva értékelem azt, amim van...

La PrairieCellular Swiss Ice Crystal Eye Cream 20 ml: 63.400 Forint

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr608508960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása