Nesze!szer

Jennifer Aniston haj evolúciója Racheltől napjainkig

2016. március 22.

 

jennifer-aniston-friends-rachel-haircut.jpg

 

Ő maga a frizura. Lányok, nők ezrei, tízezrei kérték anno Rachel frizuráját és Aniston azóta is a jó frizura nagykövetének számít a Jóbarátok sztárja.  Azóta, mióta menyasszonyi ruhában beállított Monica életbe!

 

 

Most mutatunk egy gyűjtést, amely a hajviseleteiről mesél, időrendben! Vigyázat, barna árnyalattal indulunk, idővel jönnek a szőke tincsek!

jen99.jpg

 

1999-et írunk és hosszabb lett a frizura, de gondosan vasalva!

 

jen2001.jpg

2001-ben tömöttebb lett az egész, egyenesre vágott, a fül alá érő, de még mindig hosszú tincsekkel. És jöttek a hullámok, aztán a feltűzött, kicsit kontyos, nézzétek csak! Ráadásul a színezés is belépett az életébe, szőkés-barnás játékkal. Ez a hat kép több mint tíz év hajviseletét mutatja tulajdonképpen. 

 

 

Majd jött két éve a pici hullám és a fakóbb barnás árnyalat, ugyanúgy középen elválasztott tincsekkel. 

 

jennifer-aniston-curled-ends-blonde-highlights-hair.jpg

 

2016-ban pedig itt tartunk. Na jó, a végére van még egy bónusz videónk, ahol Aniston pont a Rachel frizuráról viccelődik! (Iszonyat jó ez a hirdetés, de ha nincs időd rá megnézni az egészet, 1.50 után jön a vicces rész!)

 

2016_aniston.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr618512168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása