Nesze!szer

Mindig történhetnek csodák!

2016. március 15.

 

 

csoda3.jpg



Felfokozott, változással teli napokat élünk. Olykor csak kapkodjuk a fejünket, nehezen tudjuk követni az eseményeket.  Valóban, az élet néha nehezebb és kihívásokkal telibb. Jó ilyenkor egy fénysugár, ami irányt mutathat. Nézzük csak, hogyan tudsz "csodaváróvá" válni a legnagyobb káosz és felfordulás közepette is?
A legfontosabb, hogy engedd el a félelmeidet, és válassz szeretettel, pozitív dolgokkal kapcsolatos gondolatokat.
Tudom, mit gondolsz most:  hogy könnyű azt mondani... ha olyan egyszerű lenne, hiszen ki ne akarná lecserélni a félelmeit szeretetre.  A félelmet feladni azonban éppen olyan, mintha a cukorról akarnánk lemondani: "sunyi" összetevő, amely szinte mindenben megbújik.  Azonban az igazi boldogság megtalálásához muszáj szembenéznünk a félelmeinkkel.  Értsd meg a félelmedet. Ha legközelebb félsz valamitől, figyeld meg magadat, válj kívülállóvá. Ezáltal fel fogod ismerni a gyökerét, a mintát, ahonnan származik. 
Beazonosítás után következik a hajlandóság. Csak akkor változtathatsz egy mintán, ha a hajlandóságod is megvan a változtatáshoz. Ha a leghalványabb hajlandóság megvan benned, akkor mindened megvan, hogy eljuss a változtatáshoz.  Amikor megnyílunk rá, hogy elengedjük félelmeinket, szívünket, lelkünket, elménket és energiánkat is megnyitjuk, hogy új perspektívára leljünk.  Hajlandóságunk még jobban tudatosítja bennünk az új lehetőségeket, és beindítja azt, amit én Felsőbb Énnek vagy Univerzumnak nevezek. Felsőbb éned inspirál, ő súgja az intuíciódat, ő vezet ki a félelemből és iránymutatást ad a változáshoz. 
Tudd, hogy minden érted van, és lásd meg az akadályokban a lehetőségeket. Elemezz minden szituációt, ami az életedben van, hogy mit tanulhatsz belőle. Minden helyzetben az Univerzum támogatását élvezed.
És hogy mit is értek "CSODA" alatt? Csoda lehet az a pillanat, amikor úgy döntesz, hogy megbocsátasz régi szerelmednek, és elengeded az évtizedeken át hurcolt neheztelést, vagy amikor rájössz,hogy állásod elvesztése nem tragédia volt, hanem lehetőség arra, hogy igazi hivatásodat kövesd. Egyszerűen szólva csoda minden olyan pillanat, amikor a szeretetet választod a félelem helyett. Amikor így döntesz, akkor az élet elkezd áramlani feléd.

" Ha megküzdesz és nem adod fel, bármit is hozzon a sors, semmi nem tarthat vissza attól, hogy azzá a nagyszerű emberré válj, akivé teremtettél. Soha ne add fel!" Brian Tracy

Mag Veronika személyiség- és készségfejlesztő honlapját ITT találod

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr458466124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása