Nesze!szer

Egy cipőben jár Rihanna és Manolo Blahnik

2016. március 08.

 

 

 

 

puma_rihanna_kollekcio_4.jpg

 

 

Illetve fog! Mivel az extravagáns énekesnő nemrégiben bejelentette, hogy következő kollaborációja a Puma után most Manolo Blahnikkal lesz és el is készült. Izgalmas kollaborációnak tűnik már most az biztos. A formavilág teljesen visszafogott (na jó az a combcsizma nem)és Blahnikra jellemző, a díszítés viszont teljesen Rihanna. A mostanában nem éppen nem átlagosnak számító farmert választotta a fő anyagnak és ezt díszítették fel úgy hogy azaz énekesnő stílusjegyeit viselje, amelyet tökéletes reprezentál a Brit Vogue címlapján és divat anyagában. Ririnek szinte biztos hogy egy nay álma vált valóra, hiszen egy korábbi interjúban már áradozott arról, mennyire megtisztelő lenne a számára ha

egyszer az utcán látna egy nőt, aki az ő cipőjét viseli. (Mondjuk, egy barátnőnkkel megtörtént ez, csak épp a bejárónője lopta meg... bocsi, a szerk!) A farmer mint anyag nekünk picit retro, de formavilág isteni. Ti  elfogadnátok egy darabot a kollekcióból?

Nesze!Eszti

 

 

 

 

 

 

rihannna_manolo_blahnik_kollekcio_5_1.jpg

 

rihannna_manolo_blahnik_kollekcio_6.jpg

rihannna_manolo_blahnik_kollekcio_4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr958445106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása