Nesze!szer

Cukiságbomba: A tíz hónapos brit hercegnő első találkozása a hóval

2016. március 07.

 

 

sikezd111.jpg

 

 

Ennél tündéribb képeket ma már nem fogunk látni, az egészen biztos. Most tették közzé a Katalin és Vilmos síelésén készült fotókat, ahová nyilván a két lurkó is elkísérte a szüleit. A tíz hónapos Charlotte hercegnő tulajdonképpen most találkozott először a hóval, úgy tűnik, igen tetszett neki. (És már két kis fogacskája is kint van. A bátyja, György már igazán nagy fiúnak tűnik mellette!) A képek a Francia-Alpokban készültek, ahová csak a királyi család fotósa jutott el, szerencsére a paparazzók nem szagolták ki, hogy hol tölti a szünidejét a família. Egyébként Katalin és Vilmos is kiválóan síel!

Úgy tűnik, a hercegi pár a két gyermek és a havas táj ellenére sem hidegült el egymástól (bocsi, nem tudtuk ezt a buta tréfát kihagyni!) , jó látni egy ilyen harmonikus családot! 

(John Stillwell fotói)

 

 

si5.jpg

 

si6.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr98451080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása