Nesze!szer

Az Oscar legszebb ruhái a virágos kéktől a dögös vörösig

2016. február 29.

 

 

cate-blanchett-oscars-2016-red-carpet-vogue-28feb16-rex_b_592x888.jpg

 

Gyakorlatilag tegnap délután óta nem bírunk magunkkal, nyilván éjszaka sem aludtunk szépen, rendesen, hisz ez az Oscar mindennél fontosabb (volt) számunkra. Néztük is! A mai hajnalnál nem sok szebb van, amit jó magyarként megélni, a facebookon is írtuk nektek, mennyire meghatódtunk a Saul fia című film díja miatt (éljen Stalter Judit és az alkotók!) Most már próbálunk némileg megnyugodni, de az igazság az, hogy nagyon jó ebben az öröm energiában benne maradni. Így nem terveztük, de mivel kértétek, készítettünk egy postot nektek az éjszakai gála legszebb ruháiból. Költemények voltak ezek, nem más. Egyébként a Nemes Jeles László Zegnát viselt.

 

sauloscar.jpg

 

És most jöjjenek a csajok!

Cate Blanchett a derűs kék árnyalatú Armani Privé ruha mellett döntött, ami úgy volt virágos és díszített, hoy nem volt sok. Egy kis Swarovski és Tiffany ékszer díszítette. 

 

alicia-vikander-oscars-2016-red-carpet-louis-vuitton-vogue-28feb16-rex_b_592x888.jpg

 

Alicia Vikandert látva sokan sárgulhattak az irigységtől, főleg, amikor a díjat is megkapta. Louis Vuitton volt rajta, minden darabot a divatház biztosított számára. Jelentjük, mi igen imádjuk a sárgát, hisz a jókedv színe és az életenergia csak úgy árad belőle, mint a Dán lány színésznőjéből! Ötös! 

 

brie-larson-oscars-2016-red-carpet-vogue-28feb16-getty_b_592x888.jpg

Brie Larson kék Guccija is elég fennkölt egy darab volt. Az öv a derekán valami gyönyörűség, az egészen biztos és meglehetősen díjaztuk a kis visszafogott fülbevalót hozzá. (Itthon tuti, hogy egy nagy karikát rakott volna be valaki hozzá a fülébe... bocsi!) 

 

jennifer-lawrence-oscars-2016-red-carpet-vogue-28feb16-rex_b_592x888.jpg

Jennifer Lawrence az igazi Dior lány, mostani dressze sem okozott csalódást. Egy kis Chopard gyűrűt húzott hozzá, csodálatos, hogy semmi csicsát nem aggatott a hatásos hauture couture ruhához még. 

 

charlize-theron-oscars-2016-red-carpet-vogue-28feb16-getty_b_592x888.jpg

 

Charlize Theron vörös ruhája egész egyszerűen elképesztő volt. Bár megjegyezzük, hogy az ő tündöklése csodálatos úgy általában. Dior volt a költemény és egy szolidnak nem mondható, Harry Winston gyémánt is díszítette a színésznőt (állítólag több, mint 3 millió dollár az értéke...D) 

 

olivia-wilde-oscars-2016-red-carpet-vogue-28feb16-getty_b_592x888_1.jpg

Olivia Wilde, aki maga a stílusikon, Valentino Haute Couture darabban libbent be a díjkiosztóra. Annyira klasszikus és elegáns volt, hogy csak na. A nyakék is gyönyörű, de a táskán akadt meg igazán a szemünk, Roger Vivier darab!

 

julianne-moore-oscars-2016-red-carpet-vogue-28feb16-rex_b_592x888.jpg

 

Julianne Moore most nem zöldet vett fel vörös hajához. A L'oreal arca Chanel Couture feketét viselt és így is ragyoott! Mondtuk már, hogy imádjuk a színésznőt?

És most jöjjön még nagyon sok ruha, Heidi Klum érdekes Marchesájától Lady Gaga Brandon Maxwell overáljáig, Naomi Watts flitteres kékségéi csemegézzetek bátran...ja, néhány fiút is becsempésztünk! És még annyi, hoy imádjuk, hogy senki nem volt túlsminkelve és túldíszítve...!

Ps: Vajna Timi Daalarna kreációt viselt, gyorsan meg is mutatjuk azt is nektek, az instjáról vettük a képet!

(Még több érdekes anyagért csatlakozz vidám közösségünkhöz ITT.)

 

vajna_timi_daalarna.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr708428004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása