Nesze!szer

Divatminiszter kerestetik!

2016. február 27.

 

divatminiszter2.jpg

 

 

 

Vannak az életben fontos dolgok. Az álmok például ezek közé tartoznak.  Ez a pályázat pedig pont erről szól, talán a te nagy álmodat váltják valóra. Íme:

A Budapesti Operettszínház pályázatot hirdet divattervezők és divatkedvelő színházrajongók számára, melynek apropója a Marie Antoinette című új szuperprodukciójuk. Köztudott, hogy a francia királyné igazi divatikon volt, mindennél jobban szerette a szép ruhákat, ékszereket és mindig kínosan ügyelt a kifogástalan megjelenésére. Halála után évszázadokkal is a divattörténet egyik meghatározó alakjaként tartják számon. A Lévay musical egyik fontos szereplője Marie Antoinette divatminisztere, Rose Bertin, aki hosszú éveken át volt felelős a királyné ruhatáráért.

Most itt az alkalom, bárki a divatminiszter helyébe képzelje magát, és szabadjára engedje a fantáziáját! Hadd lássák, ki hogyan képzeli el a divat királynéját! A stílus kötetlen, lehet meghökkentő, formabontó, vagy épp klasszikus.  A pályázatot bármilyen formában benyújthatjátok: rajz, inspirációs kép, kollázs, fotó, skicc, vagy akár kész ruha, a lényeg, hogy Marie Antoinette ihlesse az alkotást.

Nem kis feladat ez, de mindenképpen nagyon jó lehetőség annak, aki szeretné megmutatni a kreativitását. Minden egyéb fontos tudnivalót megtaláltok ITT, mi nagyon drukkolunk, hogy egy Nesze olvasó legyen a divatminiszter!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr738418850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása