Nesze!szer

Marilyn Monroe rúzsa már a dobozokban

2016. február 24.

 

max-factor-2016-marilyn-lipstick-collection-1.jpg

 

 

Némileg furcsállva fogadtuk anno a hírt, hogy Marilyn Monroe lesz a Max Factor "új" arca. Azt mondja a cég, anno az ő sminkjük faragott Norma Jeanből végzet asszonyát. Oké, értjük. Viszont már el is készült a legendás vörös rúzs másolata. Négy árnyalatból választhatsz és variálhatod, melyik piros dögös leszel aznap.

  • Marilyn Ruby Red 
  • Marilyn Sunset Red 
  • Marilyn Berry 
  • Marilyn Cabernet 

Max Factorék nagyon intenzív színeket és erős fedést ígérnek. Az avokádó vaja pedig segít, hogy ne száradjon ki a szád a rúzs alatt. Citrusos-vaníliás illatú állítólag minden darab. Gigi Hadid formálja meg Marilynt a kreatívokon, mi kíváncsian várjuk, bennünket mennyire változtat majd át mondjuk a Marilyn Cabernet... és mi lesz belőlünk utána?...D 3 499 Ft az áruk, most megyünk, hogy kipróbáljuk őket. 

Mit szóltok a Max Factor húzásához? 

 

 

max-factor-2016-marilyn-lipstick-miracle-match-set.jpg

 

max-factor-2016-marilyn-lipsticks.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr878415710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása