Nesze!szer

Natalia Vodianova farmerben csapatja

2016. február 23.

 

 

 

miss-sixty-spring-summer-2016-campaign01.jpg

 

Mert & Marcus fotózta ismét a sok gyerekes bombázót a Miss Sixty márka számára. Ez most a dögös variáció, az előző szezon romantikus volt. Nekünk az jobban illett Vodianova imidzshéz, bár mostanában azért ugye volt egy-két botránya. Hozzád melyik áll közelebb? Ja, mondjuk a farmerok mindkettőben tetszetősek, bár a hosszú láb nem rossz választás hozzá...

Jut eszünkbe, ha már jeans! Annak, akinek nagyobb picit a combja, üzennénk, ne vásároljon olyan farmert magának, ami ott, azon a részen erősen koptatott. Annyi ilyet látunk az utcán és pont azt a zónát emelik ki a viselőik, amit egyébként palástolni szeretnének. Egyébként pedig azoknak is javaslunk valamit, akik combra feszesednének.  Jön a jó idő, mi most a Nivea bőrfeszesítő testátpoló olaját vetettük be, nyilván a sport mellett. Nagyon szuper, nem ragacsos olaj, inkább egy tonikos folyadéknak tűnik. Jól használható, könnyen beszívódik. Intenzíven táplál, hidratál és pillanatok alatt puhítja a bőrt.  (Nivea Q10Plus bőrfeszesítő testápoló olaj 200 ml - 2729 Ft). Úgyis megérkezik egyszer a tavasz, ami nem két napig tart, szeretni fogja a combotok ezt a szépítőszert. Igaz, Natalia von haus aus néz ki ilyen jól, de szerintünk biztos ő is keni magát rendesen!

 

 

nivea_olaj.jpg

 

miss-sixty-spring-summer-2016-campaign02.jpg

 

miss-sixty-spring-summer-2016-campaign03.jpg

 

nataliavodianovamisssixty01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr988406408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása