Nesze!szer

Milka szerelem: így ismerkedtetek meg!

2016. február 22.

 

valentin_nap_milka_szerelem.jpg

 

 

Valentin előtt játékot hirdettünk nektek. Arra voltunk kíváncsiak, hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal. A legjobb történeteket pedig, ahogy ígértük nektek, I Love Milka Epres pralinéval jutalmazzuk. A héten már el is indul a posta a szerencsésekhez, mi pedig most gyorsan szemezgetünk nektek az édes történetekből. 

"A mi történetünk nem szokványos. Gyakorlatilag úgy jöttünk össze, hogy mi nem is vettük észre, szerelmesek vagyunk egymásba. Egy társaságba jártunk, nagyon sokszor beszélgettünk. Nekem természetes volt, hogy kedves vagyok vele, elég nyílt természetű vagyok, jó szívűnek is mondanak. Aztán az egyik barátnőm hívta fel a figyelmemet rá, hogy Dani hogy néz rám, amikor dumálunk. Onnan kezdve néztem meg én is először igazán őt. Ennek már három éve. Karácsonykor kérte meg a kezemet. Ahogy ezt leírom, mindig el is sírom magamat. Azt hiszem, ez tényleg szerelem a javából."

Detti

"Emlékeztek a Mark Darcy sztorira a Bridget Jonesból? Na, a mi szerelmünk is valami ilyesmi. Péter ugyanis az anyukám kollégájának fia. Mindig ott volt a balatoni üdülőben a nyáron, de én egész konkrétan mint egy pökhendi kisrácra, úgy emlékeztem rá. Aztán egy nyáron estem egy nagyot és belefúródott a bokámba egy darab vas a parton. Peti rögtön a segítségemre sietett, az ölében vitt az ügyeletre és kiderült, végtelenül udvarias fiú. A szüleink persze tapsoltak örömükben és már a születendő unokára való vigyázást tervezgetik. Mi óvatosabbak vagyunk, hisz még csak főiskolások vagyunk. De egy biztos, nem tudunk egymás nélkül élni."

Erika, a balatoni lány

"Amit leírok nektek, az nem a világ legromantikusabb története igazság szerint. Egy buliban voltam, épp szakítás után. Nem mondom, hogy annyira vigyorogtam, hogy csak na. Egy hónapja dobott ki az előző pasim, nem is értettem az egészet tulajdonképpen. A buliba azért mentem csak el, mert egész egyszerűen nem tudtam mit kezdeni az időmmel, egyedül. Aztán italozgatás közben valahogy előkerült egy srác és kiderült, ő is most lett szingli. Dumálni kezdtünk. És azóta sem hagytuk abba, nyolc hónapja beszélgetünk. Én meg rájöttem, milyen jól is jártam, hogy kidobott az exem, hát sokkal jobb pasit kaptam magam mellé."

Vanessza

További édes meglepetést és történetet a Milka facebook oldalán találhatsz, katt IDE

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr868410528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása