Nesze!szer

Sejtszinten gyógyítja a szarkalábakat!

2016. február 17.

 

 

 psc_szerum_eredeti.png

 

 

Van egy barátnőnk, aki úgy havonta egyszer megkérdezi: na, találtál valami jó újdonságot, valami izgalmasat, ami tényleg használ? Nehéz mindig mondani valamit, mert azért a kozmetika iparágában sok termék a kész átverés címkével látható el leginkább. Ám most néhány hete kipróbáltuk a Paula's Choice egyik új termékét, ami egészen olyan, mintha nekünk találták volna ki, illetve azoknak, akiket zavarnak a szarkalábak, vagy akár a száj körüli apró, mimikai ráncok. (Sz. barátnőnknek is üzennénk, mert neki a dohányzás miatt ugye...). Szóval, ez egy olyan termék, ami hasznos lehet azok számára is, akik már azon is gondolkodtak, hogy valami komolyan kozmetikai ráncfeltöltésre is bejelentkeznek. Mi is ez a szérum tulajdonképpen? (Resist Line Minimizer) 

  • Speciális aminosav komplex niacinamide-dal, hialuronnal, bambusz- és borsókivonattal, ami sejtszinten segíti a bőrműködést
  • Jelentősen serkenti a természetes kollagéntermelést, a bőr így feszesedik
  • Segíti a sérült elasztinszálak regenerálódását, a bőr így ruganyosabbá válik
  • Javítja a finomvonalak és a ráncok megjelenését, különösen ajánljuk a szem és a száj körüli makacs vonalak kezelésére (mimikai ráncokra, szarkalábakra)
  • Légmentes cseppentő kialakításának köszönhetően precíz adagolást tesz lehetővé, és nem engedi, hogy a formulát levegő vagy fény érje
  • 100%-ban illat- és színezékmentes
  • Állatokon nem tesztelték
  • Ezeket tudtuk előre, aztán megérkezett a termék. Na, már a tubusba teljesen beleszerettünk, mert olyan, mintha valami menő kis vitamin injekciót tartanál a kezedben. Egyszerűen előkelő, nem giccses és szép. Alulról kell nyomni és egy vizes, ám mégis selymes anyag jön ki belőle. Nagyon, de nagyon kicsi elég belőle. Őszintén szóval először azt is meg kell szokni, hogy ne nyomjuk túl a tubust. Iszonyat könnyen beszívódik az anyag, mire paskolnád, már meg is itta az arcod. Mi este szoktuk használni, fontos, hogy az arcápolási rituáléd utolsó lépése legyen. Tehát hidratálunk egy éjszakai krémmel, aztán jön Paulának ez a terméke.
  • Ami nálunk történt, mióta bevetettük: a szatyorként alácsüngő bőr a szem mellett sokkal enyhébb lett, szebb. Mintha feltöltődött, kisimult volna, ez kb két hét után lett látható. A száj körül is kisebb lett a probléma, de nem olyan érzésed van, hogy egy fél napig tart, hanem tartós az eredmény. Itt jegyeznénk meg, hogy ne felejtsétek el legalább hetente egyszer radírozni a bőrötöket, mert csak akkor tudnak beépülni a legdrágább krémek szuper hatóanyagai.
  • Így dolgozik:
  • "A Resist Skin Firming Line Minimizer egyedülálló formulája olyan összetevőket tartalmaz, mint a niacinamide és az aminosavak, melyek a kutatások szerint képesek a bőr sejtszintű működését segíteni [1]. A helyzet az, hogy ahogy idősödünk, a bőrünk egyre több környezeti- és napártalomnak kitéve sajnos egyre megbízhatatlanabbul viselkedik. Egyre kevésbé és egyre lassabban képes egészséges kollagént termelni. A bőrben szintén természetesen megtalálható elasztin (ő az, aki a ruganyosságért felel) ugyancsak hibásodik, ez pedig a bőrfeszesség látható csökkenésében, és egyre mélyülő ráncokban mutatkozik meg. A Resist Skin Firming Line Minimizer erre a működésre hat: erősíti a bőr természetes képességét arra, hogy úgy tudja szabályozni az egészséges kollagéntermelést és elasztin-megújulást, mint fiatalabb korában. A hatást a sejtkommunikáló összetevő, a niacinamide erősíti, ami a bőr természetes védőrétegét óvó összetevőkkel, például a sodium hyaluronate-tal, a panthenollal és a glükozaminoglikánokkal (glycosaminoglycan), plusz az innovatív aminosav-komplexszel csak még hatékonyabban erősítik a bőr védőrétegét, és állítják helyre az esetleges sérüléseit."

  • Ez egy tényleg nagyon értékes kozmetikum. Ezt kincsként fogod feltenni esténként, mert ez az anti-aging maga. Reggel is használhatod, de akkor mindig kerüljön fényvédő az egész tetejére... egyszer csak visszajön a jó idő egészen biztosan. Ez nem a multik sok reklámmal hangosan eladott, szépen csomagolt csodaszere, hanem egy olyan szérum, ami tényleg működik. Kialvatlan anyukáknak és negyven felett receptre írnánk fel azoknak, akik törődnek magukkal. Köszönjük, hogy egymásra találtunk! 

Paula's Choice Resist Line Minimizer 15 ml 19 400 Ft

 

pc_szerum1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr638391688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása