Nesze!szer

Az Armani couture rúzsok megújultak!

2016. február 16.

 

 

dp_342x285_m_rda.jpg

 

Lehet, hogy unalmas, de mindig elmondjuk nektek, az Armani, mint smink márka, elég klassz szerintünk. Mi igen kedveljük a szemfestékeiket, de a rúzsok is nagy kedvenceink, aztán a nyári bronzosítás idején is volt már, hogy elszaladt velünk a ló a vásárlásnál.

Na, most a rúzsaik viszont megújultak. Az egész igen lágy, mégis tartós, elég erős színezéssel - mondanánk, ha esetleg nem ismernéd a rúzsaikat. Különleges, selymes hatással bírnak valahogy ezek. És most picit felülírták az eddigi választékukat, 14 új árnyalatot álmodott meg Linda Cantello a márka nemzetközi sminkese.

Mondjuk, a piros az brutál náluk, olyan lesz rajtad, hogy megőrülsz a hatásától. De a lilák és a barnák is szépek, meg tulajdonképpen mind. Jó döntés, ha beszerzel egyet, ezt igazán nem fogod megbánni, nem lesz az ezt is megvettem, de minek termék, az biztos! Jó szín próbálgatást! 

Rouge D'Armani - 11 000 Ft

 

rda_n_101-fb-300dpi.jpg

rda_n_405-fb-300dpi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr378392688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása