Nesze!szer

A Sports Illustrated címlapján Plus Size modell is szerepel

2016. február 14.

 

 

 

ashley-graham-sports-illustrated-swimsuit-2016-cover.jpg

 

hailey-clauson-ashley-graham-sports-illustrated-swimsuit-2016-cover.jpg

 

ronda-rousey-ashley-graham-sports-illustrated-swimsuit-2016-cover.jpg

 

A világ leghíresebb fürdőruhás magazinja, történelmet ír idén. Minden évben ilyenkor jelenik meg ugyanis a Sports Illustrated bikinis száma, idén pedig nagy örömünkre Palvin Barbi is helyet kapott a bombázó csajok között. Ez is örömteli, de az is, hogy idén 3 borítója is lesz a lapnak és Bochkor Gábornak üzennénk, hogy 2016-ban bizony plus size modell is szerepel a címlapon (Ashley Graham) és úgy tűnik, boldog is, a kilói ellenére. (Kedveljük Gábort, de talán nem kellett volna azt mondania a rádióban, a ducibb csajok nem érdemlik meg a boldogságot! Rádióban, sok emberhez eljutva beszélni felelősség!)

Egyébként mindegyik borító gyönyörű  lett, csillogó bőr, napsütés.... Nem tudjuk, a 3 lány milyen testápolót használ, egy biztos, a Victoria's Secret modellek mindig elmondják, hogy a Kiehl's termékét használják. Tudjátok, ez egy amerikai márka és már itthon is van boltjuk tavaly óta Westendben. Ideje volt, hogy megérkezzen hozzánk, ha már 160 éve létezik Amerikában...D Egyébként még az Eucerin Dry Skin Urea testápoló tejet tudjuk ajánlani nagyon száraz bőrre, ha nyárra nem szeretnétek rinocéroszok lenni a sok téli fűtés miatt. Na, mutatjuk a képeket és üzennénk mindenkinek, főleg Valentín-napon, a boldogság és a normális párkapcsolat nem a súly függvénye! 

(A képeket James Macari és Frederic Pinet készítették, a másik két címlaplány Ronda Rousey és Hailey Clauson)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr788389768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása