Nesze!szer

I Love Milka Epres pralinét nyerhetsz a történetetekkel!

2016. február 11.

 

szerelmi_tortenet1.jpg

 

Közeleg Valentin-napja, amire nyugodtan fanyalogjon az, akinek tetszik, de mi szeretjük a szerelmet és szeretjük ünnepelni azt, amit lehet. Időről-időre olyan sokat szoktatok mesélni nekünk magatokról, amiért mi mindig hálásak vagyunk. Most úgy döntöttünk, hogy egy édes szövetségre lépünk, hogy a Szerelem napja alkalmából biztos örülnétek még plusz ajándéknak. Reméljük,mindenkit meglep a párja, de számotokra is van egy ajándékunk. Sőt, kettő is! Az egyik, amit mi már kipróbáltunk és csak ajánlani tudunk, az a virtuális szerelemlakat-küldő oldal. Iszonyat jópofa, nagyon menő virtuális meglepi tud lenni Valentin-napra. ITT találjátok, mutatunk is néhány kreatívot róla. Variálhatjátok, akár súlyzót is adhattok neki, sapkát, mindenfélét. Kreatívvá és egyedivé lehet tenni az egészet. Nagyon cool, tényleg, mi néhány barátunknak is küldtünk, annyira tetszik az egész. (Bocsi!)

 

vday_mini_graphic_1.jpg

 

Ám van még egy meglepetésünk! 

10 szerencsés olvasó I Love Milka Epres pralinét nyer tőlünk. És mit kell tennetek érte?

1. Lájkoljátok ezt a bejegyzést.

2. Küldjetek Szerelmi-lakatot a kedvesnek, tudjátok, ITT találjátok!

3. Írd meg szerelmetek, vagy a megismerkedésetek történetét ide: neszebeauty@gmail.com, persze azt te döntöd el, keresztnevet írsz csak, vagy Mókucit, rád bízzuk. Lényeg, hogy a levélben legyen benne a címed és a telefonszámod is, hisz a legjobb, legcukibb, legmeghatóbb történetet, illetve 10 története I Love Milka Epres pralinéval jutalmazunk, majd a történetekből egy válogatást is közzéteszünk a blogon. 

Hajrá, édesítsétek meg egymás Valentin-napját így is!

 

vday_mini_graphic_3.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr728382212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása