Nesze!szer

Hol volt, hol nem volt, a lány, aki csak Disney-hercegnő akart lenni

2016. február 10.

 

disney7_2.jpg

 

 

Tegnap egy anyukás fórumban téma volt, hogy mi van, ha a gyermek nem szeretne farsangra beöltözni? Hát, vannak emberek, akiknek az anyukájuk nem küzdött ilyen problémával, az biztos. Itt van például Sarah, aki már kora gyermekkorától feltétlen híve volt a Disney meséknek. Olyannyira, hogy hercegnő szeretett volna mindig lenni. Közben ugye felnőtt, de a mesebeli hősnők iránti csodálata nem múlt el nyomtalanul, olyannyira, hogy most is időről-időre beöltözik. Persze, van némi adottsága is hozzá, mert igen szép arccal és rajzfilmbe illő nagy szemekkel áldotta meg a sors.

Nyilván egy full Disney-hercegnős ruhatár összeállítása nem kerül kevés pénzbe, a 25 esztendős hölgy ráadásul 17 teljes szettel rendelkezik, átszámítva kb. 4 millió forintot költött eddig a varázslatos szerelésekre. Hab a tortán, hogy egy divattervező barátnője álmodja meg ezeket és luxus alapanyagokat választ a megfelelő imázs megteremtéséhez. Sarahnak párja is van, ráadásul őt is ráveszi időről-időre, hogy magára húzza valamelyik herceg jelmezét. Érdekes viszony lehet, az biztos.

disney8_3.jpg

 

A mesebeli történetnek nincs még vége, mert Sarah a fura mániáját jóra is fordítja, meg készpénzre is. Önkéntesként kórházakat látogat, hogy a kicsik gyorsabban gyógyuljanak a gyógyító hősnő láttán. De fellépéseket is vállal, nyilván ezt már rendes gázsiért teszi. Ja, mert Sarah marketinges szakember egyébként! Itt a vége, fuss el véle... 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr488378512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása