Nesze!szer

Gubás Gabit a szerencsétlenség repítette a szerelemhez

2016. február 10.

 

gubas_gabi_1.jpg

 

Gubás Gabi, akit mostanában a Válótársak című sorozatban láthattunk csütörtök esténként, szerencsésnek tarja magát, hisz évekkel ezelőtt összehozta a sors azzal a férfival, aki mellett megtalálta a boldogságot. Gabi férje, Attl Attila természetgyógyászként dolgozik, és szerelmük nem túl szerencsésen, egy balesettel kezdődött. A színésznő a színházi próba során leesett egy díszletről, amelynek következtében megsérült a háta. Az orvos porckorongsérvet diagnosztizált és műtétet javasolt, de Gabi nem szeretett volna azonnal kés alá feküdni. Így talált rá Attilára, aki egy fél éves kezeléssel rendbe hozta Gabi hátát, és elrabolta a szívét. Pedig a színésznő nagyon mélyen volt akkor, reménytelennek érzett mindent. Iszonyatos fizikai fájdalmai voltak és eluralkodott a lelkében is a kilátástalanság érzése. Négykézláb tudott csak közlekedni és még sérve is kialakult. Félt, hogyan lesz így egyáltalán gyermeke.

„Nem volt szerelem első látásra, én akkor párkapcsolatban voltam, és ő ugyan egyedül élt, de volt egy lezáratlan ügye. Ennek ellenére sem ő, sem én nem voltunk nyitottak arra, hogy összekössük a sorsunkat. A vele való találkozás döbbentett rá arra, hogy egész életemben, és minden addigi kapcsolatomban őt kerestem.” nyilatkozta Gabi. Azt mondja, az Attilával való megismerkedés döbbentette rá, hogy korábbi viszonyaiban a külső alapján döntött, mert azt hitte, így találja meg a vágyott biztonságot.

 

gubas_gabi_es_attila.jpg

 

 

gubas_gabi_a_gyerekekkel.jpg

 

 Gabi azt vallja, hogy három típusú kapcsolat létezik: az első, amikor elvesznek belőled, a második, amikor nem vesznek el, de nem is adnak hozzád, a harmadik, mikor tudod, hogy a másik által több leszel. Férje, a munkája során másoknak is tud adni és erre Gabi nagyon büszke. A házaspárnak két gyermeke született, Attila és Anna.

A színésznő azt mondja, nem is lehetne elégedettebb a magánéletével. Nem csak a gyerekei, de a férje miatt is hálás a sorsnak. És amit láthatjuk, sosem tudhatjuk, hogy valami rosszból mikor lesz valami nagyon jó és lehet, hogy a szerelem ott csap le ránk, ahol nem is várnánk!

Van egy igazán édes ötletünk a számodra, ha meglepnéd a párodat. Katt IDE

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr428378200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása