Nesze!szer

Limitált illatpár Paco Rabanne műhelyéből, csak jó fejeknek!

2016. február 09.

 

 

olymp1.jpg

 

 

Ennek a beauty hírnek igazán örültünk. Paco Rabanne ugyanis két újdonsággal jött ki most, ami tulajdonképpen régiség, csak kicsit máshogy. Az Invictus és az Olympéa új irányt vettek, mindkettő egy vizesebb, aqua formációban jelent meg. Mi mindkét eredeti illatot igen kedveltük, kedveljük, ráadásul a férfi variáció most fogyott el a háztartásban található pasi polcáról. (Hogy fog örülni majd Valentinkor!). Az Olympéa játékossága, nőiessége és eleganciája pedig már az első megjelenéskor lenyűgözött bennünket. Imádjuk a kinézetét és nyilván az illatát is. Fenséges, isteni, szeretjük az édesség mellett megjelenő keserű narancsléhez hasonlító illatát, meg a sós vaníliát ebben. Soroljuk, hogy mit találsz benne hivatalosan: calabriai bergamott, fáklyaliliom, keserű narancslevél, sós vanília, kasmírfa, ámbra. Különleges összetétel, de egyáltalán nem agresszív, abszolút hatalommal bíró, de közben nem parancsoló, hanem tisztelet kiváltó, ha lehet ilyen mondani. Hétköznap esték dísze lehet a nyakadon ez a kiadás. A férfi variácó pedig jeges és fűszeres, vizes akkord, ibolya levél, grapefruit héj, frissítő yuzu, rózsabors, ámbra és guajakfa, bár ezt, ha kergetnek minket, akkor sem fogjuk külön kiérezni belőle.

Volt már néhány illat csalódásunk idén, pedig még csak február van, hát itt szerencsére egyiknél sincs ez, mindkét variációt, újdonságot tudjuk ajánlani. Na, ki érzi magát Istennőnek? Vagy ki szeretné a pasiját isteninek titulálni?...D

Olympéa Aqua Eau de Toilette 50 ml - 20 100 Ft, 80 ml - 26 000 Ft

Invictus Aqua Eua de Tolilette 100 ml - 22 900 Ft

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr198370486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása