Nesze!szer

Az allergiától a migrénig - új gyógyítási módszer Magyarországon

2016. február 08.

 

j-crew-resort-2016-swimwear01.jpg

 

 

 

Néhány hete írtunk nektek egy kis postot egy Magyarországon új és egyedülálló módszerről, rendszerről, amely dr. Losonczy Levente nevéhez fűződik. Elég sokan érdeklődtetek ezután ott is és itt is. Így most egy picit bővebb anyagot hoztunk össze, hogy tudjatok némileg többet erről a luxus klinikáról, már amennyiben az egészség luxus, mert ugye végre megtalálni, hogy egy akár tíz éve tartó migrén mitől van... hát, az inkább csoda, mint luxus! Azután pedig meggyógyulni és fejfájás nélkül élni, hát az isteni! 

 

losonczy_levente.jpg

 

 

Minden ember egy és megismételhetetlen. Nincs két ugyanolyan ember, de létezhet ugyanolyan tünet, viszont kezelés nem  - Losonci doktor, az International Medical Center tulajdonosa ezt vallja. Minden beteg más más kezelést igényel és nekünk ez a küldetésünk.  Az orvosi gyakorlatban mindig a tünetek kerülnek kezelésre, míg mi pontosan tudjuk, a szervezetben minden mindennel összefügg és sok apró pici dolog tesz ki egy egészet. Akár láncreakcióról beszélhetünk egy gondnál.  D. Losonczy Levente a klinikáját pontosan azzal a céllal hozta létre, hogy sejt szinten változtassa, gyógyítsa, regenerálja a hozzá forduló pácienseket. Tehát újraépítenek, a legkisebb sejtekig eljutva! 

Magyarországon egyedülálló, amit a Losonczy doktor kínál a páciensei részére.  Egyénre szabott megoldást ad a problémákra.

Az életben, bármit vásárolunk is, használati utasítással látnak el bennünket hozzá. Ám saját magunkhoz nem kapunk semmiféle leírást.  Az International Medical Center ezt adja meg azoknak, akik oda mennek gyógyulni, fiatalodni, szépülni, a vitalitásukat visszanyerni. Számukra fontos, hogy akár 80-90 éves korunkig a 40-50 éves kori aktivitással élhessük az életünket és ezt egyedi módszerével tudja Losonczy Levente biztosítani. "Speciális, máshol nem hozzáférhető diagnosztikai lehetőségeink biztosítják, hogy pontosan tudjuk, ki is az, aki felkeresett bennünket. Vérből, nyálból és hajszálból is igen sok minden kimutatható, azon felül, hogy hosszú anamnézis előz meg mindent. A klinikán szinte nyomozunk hogy megtaláljuk az okot, amely akár egy több éve húzódó fájdalmat kiválhatott." A tesztek eredményei megmutatják, mi is az, ami hiányzik a páciens szervezetéből és mi az, amiből sok van.  Ezért sem lehet ugyanúgy kezelni egy beteget, találkozhatunk 20 ekcémással, de elképzelhető, hogy mind a 20 ekcéma más kezelést igényel. Ez a mi feladatunk. Az is előfordulhat, hogy egy rossz fogtömés okozza a fájdalmat, ami miatt esetleg komoly nőgyógyászati betegségei vannak valakinek. Mi ezen is tudunk segíteni és természetes anyagokat eljuttatni oda, ahová esetleg a gyógyszerek sem tudnak elérni. Összehangolt munkával dolgozunk, több szakértőt is bevonunk, de a páciens is kell, hogy elhatározza, haladni fog a gyógyulás felé vezető úton. Egyéni kezelési tervet dolgozunk ki mindenkinek és elkezdjük visszatölteni azt a szervezetébe, ami hiányzik. Az okokat keressük meg és szüntetjük meg különleges, egyedülálló módszereink segítségével. Mi a sejtek belsejébe látunk bele és oda eljutva építjük újjá szinte az embert.  Belülről és kívülről is egyszerre tápláljuk a szervezetet. És ez a sejtszintű gyógyítás és a módszereink az, amellyel sehol máshol nem találkozhat a páciens. Végre megtalálhatja az okot és a megoldást is az egészségügyi problémájára.

Az is lehet, hogy a vendégnek nincs problémája, de a vitalitását szeretné megőrizni, vagy a szépségét. "A qualiti agingben is otthon vagyunk, hiszünk abban, hogy különleges, máshol hozzá nem férhető eljárásainkkal akár egy régóta takargatott bőrt is vissza tudunk változtatni. Van, aki varázslónak hív bennünket, de mi csak azt mondjuk, megismerjük a beteget, megtaláljuk a probléma kiváltó okát, majd megjavítjuk, ami elromlott.  Pontosan tudjuk,hogy belülről indul minden, így a vitamin injekciók mellett megtanítjuk a pácienseinket arra is, hogyan és mit fogyasszanak étkezéseiknél.  Sok szervezet például nehéz fémekkel van tele, így egy bőr tünet vagy súlyfelesleg is eredhet abból, ha tele van nehéz fémmel valaki. Ezen is tudunk segíteni. Kivesszük, ami nem kell és betöltjük, amiből pedig hiány tapasztalható. "

Legtöbbször a következő problémákkal keresnek fel bennünket:

  • Allergia
  • Migrén
  • Agyi szabályozás okozta tünetek
  • Méregtelenítés
  • Diabétesz
  • Endokrinológia
  • Bélrendszeri problémák
  • Nyirokkeringés rendellenességei
  • Anyagcserezavarok
  • Krónikus vese bántalmak
  • Vénákkal, erekkel kapcsolatos esetek
  • Komoly légzőszervi tünetek
  • Reuma
  • Bőrrel kapcsolatos elváltozások
  • Kardiovaszkuláris problémák
  • Idegi eredetű betegségek
  • Vitalitás megőrzésének vágya
  • Sport sérülésekből felgyógyulás

"Ha egészségesek a sejtjeink, akkor egészségesek a szerveink, ha egészségesek a szerveink,akkor egészséges a  szervezetünk!” - mondja Dr Losonczy Levente, aki mindenkit szeretettel vár szeretettel klinikáján, az Istenhegyi úton, új és egyedülálló terápiákkal. Bejelentkezés és információ a + 36-20-216-06-03-as telefonszámon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr48369958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása