Nesze!szer

La vie est belle virágos változat, a fenntartható boldogság

2016. február 03.

 

 

lvbflorale.jpg

 

Az instán már láthattátok, hogy megérkezett hozzánk az új Lancome parfüm, amit tényleg nagyon vártunk. Ennek a nagy testvére ugye 2012-ben indult hódító útjára és a hódító út kifejezést itt tényleg bátran használhatjuk. Bennünket anno letaglózott ez az illat, nem is igazán találkoztunk az utóbbi években mással, ami ennyire bejött volna (na jó, a Guerlain-ház alkotásait leszámítva!). A La vie est belle l’Eau de Toilette Florale nem lépett nagyot az eredetihez képest, de lépett. Meghagyta a csodás parfüm alap karakterét, de még csavart egy picit rajta, belekerült ugyanis a bölcsesség virágának nevezett osmanthus is. Míg az alkotás veleje hasonlít az Eau de Parfum eredeti személyiségére, az összeállítás elemei teljes felülvizsgálaton estek át. Virágos, mégis kristálytiszta, gyümölcsös maradt és egy új vendég meghívásával még finomabb és nőiesebb lett. Így gondoljuk.

 

la_vie_est_belle_uj.jpg

 

"Az illatos osmanthus Ázsiából származik, a keleti hagyományok szerint az öntudat jelképe, valamint a személyes vélemény szabad kinyilvánításának védelmezője az egész világon. Az egyik kulcs a boldogsághoz annak kimunkálása, hajszolása helyett. Önismeret az önmegvalósításra valótörekvésben. Egy felhívás a békére, derültségre és természetesen a tiszta élvezetre. A La vie estbelle virágos újragondolása egy kinyilatkoztatása ennek a szimbolikus birodalomnak: egy virág,amely éppoly elbűvölő mint amennyire ismeretlen, a legfrissebb kiegészítése a La vie est belle virágoskertjének. Illatos osmanthus: egy olyan életstílust megtestesítő virág, amely magabiztosság megteremtésén, a fenntartható boldogságon alapul." - ezt írja a hivatalos közlemény az újdonságról. A fenntartható boldogság kifejezés pedig most be is épült a szótárunkba ezzel az illattal rendesen. Mandulatej, vanília, magnólia, osmanthus, narancsvirág, rózsabors, jázmin, viola, írisz, ez mind-mind benne van a rózsaszínes folyadékban. Kicsit lágyabb az egész, mint az eredeti illat, hisz nem edp, de ugyanolyan édeskés és finom valahogy és első szippantásra ugyanúgy akarod, mint az eredetit.

Erőteljes tud lenni, de közben úgy, hogy megmarad az egésznek az abszolút nőies jellege. Két parfümőr is dolgozott rajta, Anne Flipo és Dominique Ropion, finomítgatták, cserélték a virágokat. Egyáltalán nem szenvedett sérülést az új illat, csak valami picit más született. Nem tudjuk, ki melyiket választja majd, talán azoknak ajánlanánk az újat, akik már unják, hogy minden másfeledik emberen a 2012-es variáció található Az üveg szépsége sem veszett el szerencsére, sőt. Nincs túlcsicsázva, de nincs is túlminimalizálva, ahogy mostanában divat ez. Nőies, nőies és nőies.

Amennyiben szeretnél tavaszra megújulni, nagyon, de nagyon tudjuk ajánlani a Lancome új virágos illatát. Mi rabjai lettünk ennek a "florális" kistestvérnek, könnyebb, lágyabb, de mégis karakteres finomsága lesz ez az új énünknek, ha levetjük a téli bundát és morgást, ami mi is meglehetősen ununk már...D Éljen az új tavasz, éljen a La vie est belle L'Eau de Toilette Florale! 

La vie est belle L’Eau de Toilette  50ml: 22 000Ft & 100 ml: 31 000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr348353406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása