Nesze!szer

A (színész)nők előtt tiszteleg a Vanity Fair

2016. február 03.

 

 

vanity-fair-hollywood-issue-2016-cover-full.jpg

 

 

Immáron hagyomány, hogy a Vanity Fair februárban egy Oscar-díjas (sic!) címlappal jön ki. Idén a nők kapták a főszerepet a huszadik évfordulós borítón, arra is felhívva a figyelmet, hogy bizony, még mindig nem viszik haza ugyanazt a gázsit Hollywoodban, mint a férfiak. (Itt is lehetne ebből Nők lapja címlap simán!!!)

Minden hölgy fekete ruhába bújt és csodás realisztikus képek születtek Annie Leibovitz munkája által. Imádjuk, hogy nem gumiarcú ikonok néznek vissza ránk, még egy-egy ránc is némi mimika is felbukkan a fotókon. Jane Fonda, Cate Blanchett, Viola Davis és Jennifer Lawrence szerepel a külső borítón, utána jön Charlotte Rampling, Brie Larson, Rachel Wiesz, Lupita Nyong'o és Alicia Vikander.  És még Gugu Mbatha-Raw, Helen Mirren, Saoirse Ronan and Diane Keaton. A styling Jessica Diehl munkáját dicséri, mutatunk nektek jó sok képet. Kit szerettek legjobban itt? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr218356064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása