Nesze!szer

Lóg az arcbőröd? Erre a kezelésre vidd el!

2016. január 20.

 

 

minerva2.jpg

 

Néhány napja egy rendezvényen azt mondták:akkor most bemutatunk a bőr öregedéséről egy anyagot. Na, ezen a ponton sikoltottunk fel, ne már, nem szeretnénk ezt látni, elég ugye a tükörben, nem még kivetítőn is... (El is romlott néhány percre a masina,velünk volt a Jedi-erő!) Na, de vissza a lényeghez. A bőr ugye idővel lógni kezd némileg Puhább a tapintása, az izmok pedig ereszkedésnek indulnak. Sok kozmetikában ígérnek már ez ellen mindenféle kezelést, de mi most kipróbáltuk a francia módszert egy varázslatos helyen. A Gellért-hegyen ugyanis van a Minerva kozmetika, ahová kb. háromnegyed éve nem jutottunk el - ami nagy hülyeség volt a részünkről. Most vizitáltunk ott és remek kis szépség palota, láthatjátok a képeken (és isteni csokis drazséval várják a vendéget!). A kiszolgálás magas foka, ami ott fogadja az embert. Csendes, tágas kozmetika, ahol van arckezeléstől a masszázsig, komoly, profi sminkesig minden. Mi egy arckezeléssel kezdtünk, arra volt szükség. A francia feszesítő masszázstechnikát vetette be László Orsi, A masszázs során használt termékekben levő három különböző molekulasúlyú hyaluronsav kombinációjának köszönhetően a feszesítő hatás még fokozottabbá válik, Maria Galland volt minden.

 

minerva_drazse.jpg

 

Ez a technika merőben más, mint a hagyományos arcmasszázs, a Shiatsu masszázson és a mély kötőszöveti masszázson alapul, mely a meridiánok megnyitása után az izmok stimulációjának hatására feszesíti az arcot. Úgy képzeld el, mintha a kozmetikus az ujjai közé csippentené a bőrödet és felfelé masszírozná. Nem egy relaxáló módszer, de nem is fájdalmas és emberi kéz végzi (mi hiszünk az átadott energiában). Inkább csipkedéses-gyömöszöléses mozdulatokat képzelj el és felfelé megy az egész az arcon, hisz ugye abba az irányba szeretnénk, ha javulna a dolog....(plusz lógásért nem rajonganánk,ugye....) De nem kell félni, egyáltalán nem megterhelő és iszonyatosan hatásos. Orsi először az arc bal felén dolgozott és megnéztük tükörben az eredményt. Hű, nagyon bejött a dolog, a nagy mimikai ráncok is csökkentek és az egész bőrt mintha meghúzták volna felfelé és nem lógott volna le úgy, mint egy kis bevásárló szatyor. (Bocs, hogy nem csináltunk erről képet, de szerintünk mindennek van határa, már ami az önmagunk fotózását illeti, akár fehérneműben, akár csücsörítős szájjal smink nélkül...)

A kezelés végén egy maszk következik, de addigra már olyan lelkes vagy a saját látványodtól, hogy csoda, ha egy helyben tudsz feküdni, amíg hat. Nem is tudtunk... Másnap még szebb lett a bőr,, hisz a bevitt anyag dolgozott rendesen. Nagyon, de nagyon jó arckezelés, nagy alkalmak előtt mindenképpen ajánljuk,  meg úgy egyébként is. Mindenhol azt hallani, hogy kés nélküli arcszépítés, hát ez tényleg az. Menjetek, merüljetek el a csodás hangulatban és válasszatok az arckezelések közül, mi ezt nagyon ajánljuk!

A Minerva kozmetika elérhetőségét, weboldalát ITT találod.

 

minerva_gepek.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr778282912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása