Nesze!szer

#MACPoesia

2016. január 14.

 

 

macpoesia2.jpg

 

Két napja mutattunk nektek a facebookon a nyáron érkező MACPoesia kollekciójának brutálisan gyönyörű fotóját. Annyira letaglózóan szép, vibráló és egységes, hogy csak na. Chris Chang, a Poesia divattervezője anya, nő, kreatív személyiség és ez mind együtt és külön is. Volt a Prada munkatársa és imád Sanghajban élni, ebben az impulzív és folyton fejlődő városban. A természet, a művészet, a bogarak, a madarak inspirálják és a kínai kultúra. “Amikor először találkoztam Chirs-el, azonnal megfogott a pozitív kisugárzása, a huncut, sokszínű és nagyon csajos ízlése. Szerelem volt első látásra! Mint minden  együttműködésben, így ebben is Chris minden folyamatra inspiráló hatással volt, a termék design-tól kezdve az árnyalat kiválasztásán át a kampány vizualizálásáig. Chris még szerepel is egy kampány videóban, amit együtt készítettünk. Alig várom, hogy megosszthassam veletek ezt a játékos, vidám és színekben gazdag kollekciót” - mondja James Gager a MAC Cosmetics kreatív igazgatója.  Különböző országok tradicionális népi motívumai és ruházatai inspiráltak, valamint a megújulni képes művészeti világ. A tervezett ruháimról üvölt, hogy drámai, az interpretálása pedig egyaránt lehet egyéni vagy akár gyerekes. A kreációm a különc és magabiztos nőt célozzák meg. A színek a képzeletem elengedhetetlen hajtóerői, valamint a M·A·C érzés amit ezáltal közvetítek. Ez az együttműködés egy maximalista beteljesült álma. - mesélte a tervező. 

Mindezzel a gyönyörűség halmazzal, a 14 új termékkel a Váci utcában találkozhatunk majd. Rúzsok, szemhéjpúderek, cream color bázisok, fluidline és press powder is lesznek a választékban. Cain't wait! 

 

 

 

macposia4.jpg

 

macpoesia.jpg

 

 

mac_projectpoesia_lineup_72.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr58269060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása