Nesze!szer

Reggeli Nesze

2016. január 12.

 

kulonleges_nap_osho.jpg

 

 

A világ nem ér véget a láthatónál. Ott a láthatatlan, és az sokkal nagyobb jelentőségű, mert sokkal mélyebb. A látható csak egy hullám a láthatatlanban. A láthatatlan az óceán. Ezért, amikor valami furcsa történik, ne tagadd meg, és ne zárkózz el tőle. Nyílj meg; engedd be. És minden nap sok-sok pillanat van, amikor a rejtélyes kopogtat az ajtón.

Hirtelen dalolni kezd egy madár: hallgasd, és hallgasd a szíveden keresztül. Ne kezdd elemezni. Ne kezdj belül beszélni róla. Csendesülj el, engedd, hogy beléd hatoljon, amilyen mélyen csak lehetséges. Ne akadályozd a gondolataiddal. Engedj teljes átjárást neki. Érezd – ne gondold.

Egész nap másként érezheted magadat, mert kora reggel találkoztál egy rózsával. Egész nap teljesen másként érezheted magadat, ha láttad reggel a napfelkeltét, és engedted, hogy eltöltsön. Egészen új embernek fogod érezni magadat, ha szárnyaló madarakat láttál, és egy pillanatig velük tartottál. Az életed változásnak indul.

Osho

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr268264742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása