Nesze!szer

Amikor Kate Hudson nagggyon jól néz ki: a Campari naptár

2016. január 12.

 

golden-globe-awards_kate_hudson.jpg

 

Kate Hudson tegnap bekerült a Golden Globe legrosszabbul öltözött sztárjai közé. Mi gondosan megmutattuk nektek a legérdekesebb ruhákat a facebookon, ám a külföldi oldalak mind lehúzták rendesen Kate Hudson választását. Kevesellték a Michael Kors ruha felsőrészét, leginkább melltartópánthoz hasonlították. Mondjuk, az remek alakját igen jól tálalta, azt biztos.

Ám mi most ezen felbuzdulva, prezentálnánk nektek, milyen is az, amikor ezt a csodás színésznőt remekül öltöztetik fel. A Campari naptár minden esztendőben igen szépen sikerül, az idei (Eva Medes, Jessica Alba, Penelope Cruz, Uma Thurman és Salma Hayek után), tematikus is lett. Kate egy választást mutat minden hónapban, a bitter vagy sweet a nagy kérdés. Vivienne Westwood, Versace, Halston, Brian Atwood márkákat visel, mellé egy kis Christian Louboutinnal. Michelangelo di Battista készítette a képeket és minden piros ruhában iszonyat dögös Kate. Lehet, hogy maradni kellett volna ennél a színnél, vagy stylistnál most is?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr568264770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása