Nesze!szer

A Dolce még mindig a hangulatban hisz

2016. január 04.

 

 

dolce-gabbana-spring-summer-2016-campaign01.jpg

 

Az olasz életérzés mindent visz, így gondolja a Dolce&Gabbana, akik idén tavasszal is ezzel "kampányolnak". A modellek spagettit esznek, színesek, a ruhák virágosak, vidámak... olyan, mintha a páros idén egy szerelmes levelet küldött volna Itáliának. Meg is értjük őket... Egyébként a búskomor magyar valóságból nincs is jobb, mint valami vidám hangulatba átlépni, már csak úgy is, hogy nézzük a képeket.

Nálunk épp hungarocell esik az égből, dupla zoknit vettünk fel reggel, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény most ez a sok "olasz melós" fotográfia. 

Ps: közben a hungarocell havazássá változott és igen romantikus lett a táj. De azért az olasz forró feelinget még mindig kedveljük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr718229146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása