Nesze!szer

Last minute ajándéktippek férfiaknak (is) a vásárláshoz

2015. december 22.

 

 

karacsony_csaj_1.jpg

 

Tegnap befutottunk az egyik kozmetikai cikkeket is árusító üzletbe. Itt találkoztunk egy teljesen elveszett férfival. Negyven körül lehetett és szerencsétlenül szorongatott a kezében egy papírt. Egy parfüm nevét próbálta elmondani az eladóknak, hogy ő azt szeretne venni szíve hölgyének. A Rossmann üzletben volt ez. A dolgozók nem annyira voltak konstruktívak, így kénytelenek voltunk közbeavatkozni. Elmondtuk az úrnak, hogy mi is az, amit ő keres és azt itt nem találja meg. Miért? - kérdezte, hisz ott van egy csomó illat a polcokon. Elmagyaráztuk neki, hogy az igazán parfümnek számító illatok itt nem kaphatóak, a Rossmann boltokban az olcsóbb kategóriájú eau de toilette variációk vannak (mint például a Bruno Banani, ami teljesen jó). Ő pedig egy Givenchy illatot keresett. Ezért gondoltuk, írunk gyorsan egy hasznos postot, hátha köztetek is van olyan férfi, aki még nem vette meg az ajándékot, így a neszeszer segítségével könnyebb lesz az eligazodás és remélhetőleg mindenki örülni fog a fa alatt.

- Ha parfümöt szeretnél vásárolni:

Menj a Douglas vagy Marionnaud üzletekbe, a plázákban találsz ilyet. Itt találhatóak az igazán parfümnek nevezhető illatok, mindent ki tudsz próbálni és megillatolni. Az eladók kedvesek, rátermettek és segítenek. Egy Guerlain parfümmel (bármelyikkel) nem tévedsz nagyot, a Gucci is mindig nyerő és a La Vie Est Belle az, ami az utóbbi években mindent vitt népszerűség terén. Amennyiben olcsóbb dologra vágysz, a Rossmann és DM üzleteiben is kapsz ezt-azt.

- Ha nagyon különleges parfümöt szeretnél:

Irány Zólyomi Zsolt üzlete a Fashion Street elején (Elérhetőség ITT). A magyar orr mindenben segítőkész lesz és hihetetlen finomságokat mutat majd neked. A Juliett Has a Gun minden darabja remek, a híres Ricci família leszármazottait dicsérik. Amennyiben az óriás sikert elért magyar parfümöt szeretnéd megvásárolni, Minya Viktória valamelyik remekét, úgy a Neroliba kell menned (ITT találod). Egyéb érdekességeket, mondjuk New York illatát pedig a Madison Perfumery-ben találsz, a régi Opera patika helyén. Nem fogod megbánni!

- Arckrémet szeretnél

Igazán remek hírünk van, mert néhány hete már itthon is van Kiehl's bolt. Amennyiben a kedvesed, vagy a megajándékozni vágyott rabja a külföldi magazinokban, biztosan ismeri a márkát, amely a Victoria's Secret modelljeinek is kedvence. A célállomásod a Westend, maga a bolt neked is lebilincselő lesz, mert ultra jól néz ki. Arckrémtól hajápolóig mindenük van, szexi csomagokat is összeállítottak már előre a bizonytalanoknak. Ezzel tuti, hogy sikert fogsz aratni, mert a márka tényleg csodálatos! Amennyiben a kedves a természetes kozmetikumok híve, ugorj be egy Marionnaud boltba, és válassz valami finomat az Estelle & Thilde márkától. Romantikus csomagolás, hatékony belbecs arcra-nyakra-főre! Akinek meg rendesen van mit a tejbe aprítania, az válasszon a Douglasban megtalálható La Prairie termékek közül. Mert mindig kell egy kis kaviár, az arcunkra is!

- Fürdőszobai kényeztetést adnál

Oké, imád az illető fürdeni, a kádban heverészni, tehát: irány a The Body Shop valamelyik üzlete. Fürdéshez szánt termékekben, testvajakban annyira erősek, hogy megőrülsz a csodás választéktól. Nem kell aggódni, gyönyörű karácsonyi csomagokkal készültek a vásárlók számára. Egy dologra figyelj, fiatalnak mindenképpen valami játékos illatot válasszál, akár moringát, akár cukros almát, idősebbnek meg mondjuk olívásat. Nem lesz csalódás, az biztos! Az Árkádban például nem szoktak őrült sokan lenni, azt simán ajánlanánk!

- Sminkelni imád a kiválasztott

Nincs mese, vedd a sapkádat és meg se állj az első MAC üzletig. Mi a Váci utcai boltot szeretjük a legjobban, illetve a Westendet. A karácsonyi kollekciót mind csodálatosak, a lányok tutira segítenek, hogy milyen rúzst, vagy highlightert válasszál. Ez utóbbinak például mindenki örül. A negyven alatti hölgyek-csajok még tutira mosolyognak, ha egy Clinique terméket kapnak, idősebbeknek pedig az Estée Lauder termékeit ajánlanánk. Egy gyönyörű szemhéjpúder mindig telitalálat, válasszál barnás árnyalatokat, az mindenkinek jól áll! A Mammutban mindkét üzletet megtalálod és még az eladók is nagyon kedvesek, bírják a strapát a karácsonyi hajrában is! 

- Csak apró figyelmességet, de nem cikit akarsz venni

Müller, Müller és Müller. Szuper jó dolgokat kapsz ott, akár szépségápolásról, akár édességről van szó. Lakberendezési kiegészítőkben is erősek, ha mondjuk a fürdőszobájába vennél valamit. Az Europeum üzletházban lévő boltjuk is jó és az Árkádban is tuti a felhozatal. Ha vicces kedvű a megajándékozandó, irány a Tiger Shop, a Váci utcában. Hóangyaltól shot pohárig mindent megtalálsz, meg vicces Télapó sapkát is, mint mondjuk ez... esetleg magadnak... ja, és este 9-ig vannak nyitva!

Hajrá fiúk, tegyetek meg mindent (értünk)!

 

telapo_sapka.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr448191434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása