Nesze!szer

A legideálisabb karácsonyfa beauty rajongóknak

2015. december 17.

 

 

karifa1.jpg

 

Úgy éreztük, idén megcsináljuk a saját karácsonyfánkat nektek. Felraktunk rá olyan díszeket, amelyeket nem biztos, hogy az, aki nem beauty fanatikus, nem tenne a tűlevelekre. Mi minden egyes darabban, ami dísz, vagy ami alatta van, a szépség iparágának tökéletességét látjuk, mert szuper dolgok ezek.

Na, melyik díszt ismered fel? Van ott például egy Lancome Miracle Cushion 03-as, olyan, mintha egy folyékony alapozó, egy púder és egy bb krém lenne egyben de és még annál is több! Különleges párnájával viheted fel az arcodra, amely tökéletes bőrfelszínt ad. Ja, a táskádba is simán belefér, elfér, nem ömlik ki, mint egy "sima" alapozó. Van ott egy igazán aranyos dolog is, a Douglas Gold Editionjének a szemhéjpalettája. Erről csak ódát tudnánk zengeni, mert a gyönyörűnél is gyönyörűbb. Barnás árnyalatok, némi csillogás is, szikrázóan szép paletta. Csak igényeseknek adjátok ajándékba, a Douglasban tudjátok beszerezni! A kollekcióban rúzs is van, ugyanebben a csodálatos arany kiszerelésben, mindegyik szín igazán remek választás lehet. Oroszlán jegyűeknek különösen ajánljuk, de a Bika horoszkóp is úgy érzi majd a fa alatt, ez a szépség neki járt és kész! A Guerlain mézes csodája, amely hideg felülettel kezeli a szemed alatti részt, a nap legjobb indítása. Mondjuk, minden krémük maga a francia kifinomultság és professzionalizmus... Nem tudjuk, ki hogy áll a kérdéshez, de mi az Yves Saint Laurent beauty választékának is nagy rajongói vagyunk. A Rouge Pour Couture négy élénk árnyalattal rendelkezik, csak lenyűgöző egyéniségeknek ajánljuk. Akár egy Skorpiónak mondjuk, a Le Rouge színt. Annak, aki szenvedélyes, aki csábító és aki felforgató. A nude árnyalat visszafogottabb, de ez sem annyira, a lila mehet a picit spirituálisabb lelkeknek, a narancs pedig annak, aki szereti feszegetni a határait. 

A Clinique mindig igazán profi volt az öregedésgátlásban. Most elég jó ajándékcsomagokat szerezhetsz be náluk, nem kell félni attól, hogy melléfogsz, mert a márka üzleteiben találkozhatsz a legprofibb eladókkal. Mindig kedvesek és naprakészek és pontosan ismerik a szakmájukat. Mi ezt a dobozkát tesszük be majd a fa alá 24-én valakinek, aki 40 pluszos, csak nem áruljuk el, hogy kinek. Szemkörnyékápoló is van benne és igazán könnyű krémeket rejt, amelyek hatásosak is. Ja, ha már Clinique. A Chubby mindenkinek óriás szerelme volt az elmúlt években. De kijött a szemre való változat is. Ebből is van csomagocska, 3 szuper színnel és hozzá pontosan illő ceruzával. Na, ennél jobb meglepetés barátnőnek nem létezik. A festék lemosásához a Douglasban most egy nagyon jó kis kiszerelésben vásárolhatsz lemosót és szempillaspirált egyben. A Reload egy újratölthető mini spray, olyan, mintha egy igazi ékszer lenne. Egy igazi főnöknek vásárolj bele egy 5 ml-es Boss illatot, garantált lesz a siker az ajándékok kibontásánál. És következő alkalomra pedig színes, cserélhető tokot adhatsz majd neki, mert úgyis beleszeret ebbe a kategóriába. A Clinique Pop UP rúzsa igazi telitalálat még, mert annyira jó a formája, hogy az nem igaz. Szakít a hagyományos, kerek klisével, minimálabb és trendibb. Ja, a rúzs benne pedig igen intenzív sínhatást ad. Douglaséknak pedig SPA termékeik is vannak, ezek nagyon finom illattal rendelkeznek és olyan állaggal, ami a luxus érzését adja. Nézd csak azt a szép zöld flakont ott, a fa alatt! Reméljük, ti is megtaláltátok az ideális meglepetés karácsonyra... magatoknak is!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr948176826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása