Nesze!szer

Az új organikus kedvencünk: Estelle & Thilde

2015. december 15.

 

 

estelle_es_thilde.jpg

 

Öko, bio, organikus. Szavak és szavak és nem mindig van mögöttük igazi tartalom. Mert attól, hogy valami csak természetes hatóanyagot tartalmaz és megkapott egy csomó fontos nemzetközi pecsétet, nem biztos, hogy használ is. És! Eddig sok olyan márkával találkoztunk, ami randán volt csomagolva, igaz, állatokon nem kísérleteztek a készítése során és parabénmentes is volt, de nem szívesen láttuk volna viszont a pipere polcunkon. Természetes anyagokat tartalmazott, de a bőrünk meg sem érezte, hogy valami arra járt.

Viszont néhány hete találkoztunk egy anyuka alapította márkával, amely északról jött. Egyszerűen annyira romantikus már az egész kinézete is, hogy nem igaz. Romantikus az egész, minden krém, testápoló és olaj úgy van csomagolva, hogy már ki is akarod tenni a fürdőszobádba. Emellett a legszigorúbb Organikus Kozmetikum EcoCert tanusítványt is megkapták. Svédországból jött minden kis csodája, és az alapító lányainak neve tulajdonképpen a brand neve. Arctisztítótól, biohidratáló szérumig mindenük van, annyira szép az egész, hogy valami kis finom szerelmes nótát is eldudorászna legszívesebben az ember, amikor használja ezeket. A testápolójuk úgy kényezteti a bőrt, mintha a legfinomabb virágokba burkolnád be magadat. Éjszakai arckrémet is találsz a kínálatban és több különböző illatot mindenből. Nem mondjuk el, nekünk mi jött be legjobban tőlük, de menj be a Marionnaud valamelyik üzletébe és csak a kezeden próbálj ki valamit tőlük. Ez tuti, hogy meg fog győzni téged! Rég láttunk ilyen szép, ilyen "bőr- és emberbarát" kozmetikumot itthon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr788173650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása