Nesze!szer

Mutasd meg a szakálladat és megmondom, ki vagy!

2015. december 09.

 

braun_mikulasos.jpg

 

 

Télapó itt volt, bár hó nem annyira volt a subája... viszont szakálla volt rendesen. A mi gyermekünk három Mikulással is találkozott, az egyik kicsit volt pocakosabb, a másik kevéssé, a harmadik meg nagyon. Viszont a dús szőrzet az közös volt a Mikikben!

Anno az számított ápolatlannak, aki szőrzettel az arcán indult el otthonról, de mára trendi lett a kis borosta, szakállka, bajuszka. Sőt, ez igen szexi is tud lenni! De nagy politikusoknál kevéssé látunk ilyesmit. Akkor hogy is van ez? Most akkor magasra törő férfi viseljen arcszőrzetet, vagy sem? „Történelmi szempontból, és a trendeket figyelve, nem hiszem, hogy a nagy szakáll kevés hatalmat jelentene. A Braun design csapatának tagjaként trendkutatókkal, véleményvezérekkel és designerekkel tartom a kapcsolatot a világ minden tájáról. Azt látom, hogy a nagy szakáll egyre divatosabb. De ez nem is újdonság, hiszen a 19. század végéig, a legbefolyásosabb üzletemberek, tudósok, mérnökök, művészek és politikusok egyaránt tekintélyes szakállat viseltek.” – mondta Ben Wilson, a kronbergi Global Braun Design Team munkatársa. „Manapság nem követelmény a borotválkozás munka előtt, de nem feltétlenül jó ötlet átesni a ló túloldalára sem.” – mondta Fabio Vivan, londoni stylist és borbély, a Braun Styling nagykövete. És ez egyáltalán nem egy szakállas vicc, sőt... az ápolatlanság az bizony nem trendi!

A legfontosabb az arcszőr viselésének módja. Szakállat pedig csak egyféleképpen lehet viselni: büszkén. Az arcszőrzet a férfi részévé válik, fontos önkifejezési elem, az arc része. A stílust gondosan kell kiválasztani, és akkor kellő önbizalmat ad minden fronton.” – mondta Josh Camson, a “The Gentleman Lawyer’s Guide to Facial Hair” szerzője.

Szakértők szerint a munka frontján ezek az íratlan szabályok dívnak:

Kreatív munkahely: Mindenképpen a megfelelően ápolt Long John-t javasoljuk, vagy akár a festett szakállat. Ettől még kreatívabb az ember.

Lazább iroda: Ápolt és rendezett, tiszta arcszőrzet javallott. Mit szólnál egy Sir Walter Raleigh stílushoz?

Vállalati iroda: Változó. Nem szerencsés Long Johnnal mutatkozni, ameddig valamelyik szenior kollégát nem látni hasonló szakállal. Érdemes inkább teljes, de rövidre nyírt szakállal próbálkozni. Egy jó szakállvágó elengedhetetlen.

 

apa_braunnal.jpg

 

Mi ajándékoztunk már enyhe szakállal rendelkezőnek borotvát karácsonyra. Braun borotvát. Azóta is igen elégedett vele. Idén pedig az egyik férfi családtag ezt a modellt kapja, javasoljuk nektek, is, ha te is ügyelsz a família szőrzet rendezettségére. Ez az idei választottunk. 

Braun cruZer6 beard&head

12 különböző hosszúságú szakáll és hajvágáshoz. Precíz élek és egyedi formák. The cruZer6 beard&head borotva segítségével egyedileg vágható a szakáll és a haj is. A különleges Click&Lock funkcióval és a stabil, állítható fésűvel a kívánt hosszúság érhető el. A készülék kettős akkumulátor rendszerrel van felszerelve: a cruZer6 beard&head hosszú üzemidőt kínál, így nem csak a szakállnyíráshoz, de a hajvágáshoz is szuperszónikus. 

Nektek egyébként melyik szőrzet hosszúság jön be legjobban? Verdi vagy Ferenc Jóska?

 

apa_braunnal2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr548151098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása