Nesze!szer

Amikor 50 perc alatt enyhülnek a ráncok: Gigi Quadro Time Machine

2015. december 06.

 

gigi_nyito.jpg

 

 

Gigi Quadro Time Machine

Gyengénk az első kerület, így, amikor egy ottani kozmetikára bukkantunk, akik Gigi anyagokkal dolgoznak, nagyon megörültünk. Kedveljük a márkát, mert igen széles a kínálata,hatékony és szuper anyagokkal dolgoznak. Ráadásul, kiderült, hogy a Beauty Kozmetikában van egy Gigi Quadro Time Machine nevű gép, ami szúrás és vágásmentes kezelőgép és mégis vissza is tudja forgatni az idő kerekét. Na, ez kell nekünk, gondoltuk és elindultunk "kereket forgatni"! 

 

gigi_gep.gif

 

 

Egy szeles keddi napon el is látogattunk a Zsolt-udvarba, ahol hamar megtaláltuk a kozmetikát. Szép, nyugodt környezet, semmi rohanás, béke szigete feeling fogadott bennünket. Kozmetikussal ismerkedés, átöltözés, szokásos rituálé következett. Aztán indult útjára a csoda. Bőrünk felmérése után megkezdődött a kezelés. Először jött a dinamikus vízsugár peeling, ami olyan érzés, mintha síelnél és az arcodat érné a hideg.  Ez 6 szintű fiatalítást végez: peeling, mélytisztítás, hidratáció, oxigén feltöltés, vér- és nyirokkeringés fokozás, pigment halványítás.

 

gigi_kezelofejek.jpg

 

 

Egyáltalán nem volt kellemetlen, inkább mókás. Aztán jött a tűnélküli mezoterápia, mezo tollal és golyós applikátorral. Ebben az a zseniális, hogy nem folyik vissza az anyag, így több probléma orvosolható egy kezelés alatt. Nálunk a kis barna foltok eltüntetése és a hidratálás is fontos volt, ráadásul csipkedést éreztünk csak, ahogy dolgozott a gép. Csak a hajtőnél volt olyan, mintha valaki kicsit húzkodná a hajunkat. Annyira nem volt kellemetlen az egész, hogy ezen a ponton kezdtük érezni, egyre relaxáltabbá váltunk. Majd jött a lifting, ami ugye eléggé fontos számunkra, mert igen gyakran érezzük úgy, a bőrünk egy lógós szatyorra hasonlít reggelente. Az Y végén két kis golyóval rendelkező kezelőfej izomstimulációt végez, végzett ezáltal az arckontúr megemelkedik és a ráncok simulnak - tudtuk meg róla. Mi ezt ekkor még csak lelkileg éreztük, látni nem láttuk, de itt sem volt semmi fájdalom, sőt...majdnem elaludtunk közben. Aztán, amikor ennek vége lett, egy nagyon finom illatú spay-t permetezett ránk a gép, illetve  a kozmetikus. Ez nyugtatott, hűsített és a gőz akadálytalanul jutott be bőrünk mélyebb rétegeibe. Olyan illata volt az egésznek, mintha valami rózsás púdert szórtak volna a levegőben. Mindenhez orvosi tisztaságú szérumokat kapott az arcunk, nagyon magas hatóanyag tartalommal. 50 perc - 1 óra volt az egész, nem több. De a hatása sokkal nagyobb, mint a ráfordított idő! Elviseltük volna tovább is az egészet... és amikor megláttuk a hatását, hű! Azért nem írjuk, hogy leesett az állunk, mert egyáltalán nem lógott a bőr az arcunkon alul, sőt. Konkrétan ezeket a hatásokat tapasztaltuk:

- az elég mély, két szemöldök között elhelyezkedő gondolkodó ráncunk teljesen feltöltődött, eltűnt, volt, nincs ránc! Erre még egy kezelésnél sem volt példa igazán! 

- a szem körüli szarkalábak enyhültek

- a száj melletti ráncok is halványabbak lettek

- az arc pedig összerendezettebb, kevéssé lógó bőrű lett. Tényleg fantasztikus, amit az arcunk kapott, nem kamaszodtunk vissza, de azért néhány elgurult rendesen! 

 

gigi_spay.jpg

 

 

Nem tudjuk, kúraként, többször használva ezt a csodás, 4 funkciós gépet, milyen hatást lehet elérni, de nekünk már ez az egy alkalom brutálisan hatásos eredményt hozott. Még napok elteltével is egyre jobb és jobb lett az arcunk, hisz ez a gép a tű nélküli mezoterápia által a bőr mély rétegeihez is eljutott.

Az tuti, hogy elküldjük erre a kezelésre a kozmetikai kezelésekből sokat tapasztalt és már szkeptikus barátnőnket  és Anyut is, mert egyszerűen erről tudniuk kell. A barátnőnket tuti meggyőzi majd ez a szalon és gép is és úgy feltölti majd a ráncait, hogy sokkal kedvesebbnek fog tűnni... Anyu szerencsére kedves, neki csak kívülről kell szépülnie, belül nincs gond. De ő mindig azt mondja, az arcnak soha nem árt egy kis tű- és vágás nélküli fiatalítás, mert egy nőnek bizonyos határon belül mindent meg kell tennie magáért és a szépségéért. Lehet, hogy egy ilyen kezelésre a bérlet lesz az ajándéka karácsonyra?

A Beauty Kozmetika az Evital Parkban található, a Zsolt utca 4. szám alatt, bejelentkezés és honlap  ITT. Mi csak köszönni tudjuk, hogy ezzel a csodálatos géppel és technikával találkoztunk, az arcunk örökre hálás és fiatalosabb lesz! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr178131080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása