Nesze!szer

Nyerd meg a Mikulás szakállápolóját az African Spa-tól!

2015. december 04.

 

mikulas_szakall.jpg

 

 

Szakállas barátunk mindjárt itt van és ezért úgy gondoltuk, be is mutatunk nektek, beauty blog lévén valami igazán különlegeset. Mert csak ápolja valamivel a Mikulás is a szép szakállát, nem?!

 Az African Spa természetes anyagokból készít szakállápolási termékeket, kézzel, kozmetikai műhelyben. Hozzáadott anyagokat, parabént, nem tartalmaz - valamennyi kozmetikum natúr. Négy egyedi illatban, és egy illatmentes variációban varázsolják a szakállolajokat, Beard Wash-t, és szakállápolási kiegészítőket.

A szakáll és az alatta lévő arcbőr ugyanis maximális figyelmet igényel, hogy ne száradjon ki, ne viszkessen, tiszta és ápolt legyen. A különleges olajokból készülő termékek (jojoba, avokádó, argán, sea- és kókusz olaj) könnyedén beillenek a mindennapi rutinba akár szakállas Mikulásokról, akár borostás Rusty Crowe-król van szó. A cég egyik legfontosabb jelmondata: szeretjük a szakálladat!

Eddig, azok a barátaink, akik próbálták a termékeiket, mind odáig vannak érte. Van kedve valakinek közületek megnyerni ezt?

A nyeremény egy komplett African Spa szakállápoló csomag, melynek értéke 10 990 Ft.

A teendők:

1. Lájkold kérlek az African Spa facebook oldalát ITT

2. Írd meg ez alá a post alá, hogy hány egyedi illatban készülnek a szakállolajak?

 

african_spa.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr758133276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása