Nesze!szer

A legfinomabb illatú arcradír természetes alapanyagokból

2015. december 01.

 

 

af-hungarianspring-arcradir-50ml-illusztracioval.png

 

Ugye, gyakran tisztítod az arcodat? Mert egy-egy ilyen rituálé új életre kelti a bőrt, még a szem alatti táskákat is megadásra kényszerítheti és érzésre is csodás bőrt tud adni, ha... mi elég sok kemikáliával teli arctisztítóval találkozunk sajnos a piacon. Színes tasak, benne valami irtó éles szagú valami és durva hatás. Ugye, erőteljes hívei vagyunk a természetes kozmetikumoknak, nem véletlenül. 

Adrienne Feller kínálatában van a Hungarian Spring termékcsalád, amely a magyar termálvizet veszi alapjául. Ebben a famíliában létezik egy arcradír. Mandulaőrlemény (ugye, ez szokott lenni a radírokban!), szappangyökér- és kövirózsa kivonat, orvosi zsálya aromavíz, vadalma virág-  és citrom esszencia van benne. Az a csodálatosan megnyugtató, Adrienne Felller termékekre jellemző illata van elsőre, ez nagyon megtetszett nekünk. Állagra, amikor megláttuk, milyen kicsi szemcsék vannak benne, úgy gondoltuk, hát ez bizony semmit nem fog használni, csak simogatja az arcot. Aztán alkalmazva más lett a véleményünk. Nagyon, de nagyon hatásos. És konkrétan felüdíti az egész arcot, egy percnyi masszírozás, majd langyos vízzel történő lemosás után teljesen más lett a bőr színe és állaga. Bársonyossá és gumissá vált. Nem mondom, hogy ragyogni kezdett, de azért kicsit azt is... és valahogy a lélekre is hatott, persze, jó irányba. Aztán kiderült, hogy a zsályavíz és a vadalma virágesszencia ezt is tudja, lelkileg is segít. Két napra rá újra használtuk, persze, bőven elég heti egyszer bevetni. Minden bőrtípusra ajánlott, a finomsága valahogy magadra hangol, amikor használod. De tényleg annyira jót tett az arcunkkal és lelkünkkel is, hogy az nem igaz. Szebb lett tőle, mintha rányomtuk volna az insta beauty-t...D

Adrienne Feller Hungarian Spring arcradír 50 ml - 10 700 Ft 

 

 

arcradir.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr738127314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása