Nesze!szer

Amikor a gyógyszerészetből szépségápolás lesz: Kalis

2015. november 25.

 

kalis_kep.jpg

 

 

Olaszoktól eddig enni tanultunk leginkább, meg divatot. Viszont most már a bőrápolásba is betörtek, ugyanis van egy új felfedezésünk tőlük, a Kalis család. Nem, ők nem a "Montage és Capulet" tengelyen helyezkednek el, hanem egy olasz dermokozmetikai cégről beszélünk. A cég története 1979-ig nyúlik vissza, kezdetben gyógyszerészeti laboratórium volt. Az üzleti fejlődés 1983 januárjában lehetővé tett egy új márka a Kalis létrehozását. A saját termékek gyártása mellett nagy kozmetikai márkáknak szállít be prémium minőségű termékeket, alapanyagokat. Mára már úttörő a kozmetikai készítmények előállításában, mert a legújabb fejlesztéseket, a legmagasabb technológiát képviseli. Ahogy eddig láttuk, tapasztaltuk, iszonyat magas minőségű termékek ezek. Kizárólag válogatott biomimetikus (élő szervezetet utánzó) összetevőket használnak, amelyek minden bőrtípusnak megfelelnek. A formulák bőrgyógyászatilag teszteltek, hipoallergének, nem mitesszerképzők, parabénmentesek és minimális mennyiségű tartósítószert tartalmaznak. Sintetikus színezőanyag-mentesek és csak gyengéd, nem tolakodó illatokat tartalmaznak. A termékeket kimagaslóan biztonságos tartályokban tárolják és csomagolják, illetve a gyártás minden fázisában különleges odafigyeléssel készülnek.

 

A Kalis kozmetikumok szabadalmaztatás alatt álló prémium komplexet tartalmaznak:

- Vegestam (Indás ínfű merisztémás sejtek)

- Hydroplen: ultra alacsony molekuláris súlyú hydrolizált hyaluronsav+ GABA

- antiROS komlpex: E-vitamin+ gránátalma kivonat+karnozin

- Ezen felül: Vitamin komplex, Q10 koenzim, keramidok, nyújtott hatóanyag leadású GABA

Nem szappanosodó természetes olaj, ultra tiszta lecitin, biszabolol, szuperkritikus komlólé kivonat,

PCA természetes hidratáló faktor.

A Kalis termékek nem tartalmaznak:

Ásványi olajat, paraffint, phenoxyetanolt, parabéneket, formaldehid donorokat isothiazolinons; EDTA; BHA and BHT; PEG* (polietilén-glikol); állati eredetű összetevőket, nikkelt , nehézfémeket és glutént.

Tényleg nagyon igényes és hatásos termékek, a Marionnaud üzleteiben ismerkedhetsz velük meg! Nekünk a testolajak tetszettem meg elsőre és az, hogy gránátalmával is dolgoznak...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr408102318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása