Nesze!szer

Vad is és rózsa is

2015. november 22.

 

vadrozsa1.jpg

 

Tudtad, hogy a vadrózsa olaja igazi elixír? Mi mondjuk, mindig hittünk a rózsában, de most ismerkedünk a vad verzióval, ami sebeket gyógyít, öregedést gátol és az ekcéma tüneteit is enyhíti a tapasztalatok alapján. Eddig sem volt titok, hogy olaj mániásak vagyunk, nem is jövünk le erről a függésünkről egy darabig, az biztos. Most épp vadrózsa olajat leltünk, a Weleda kínálatában, van egy egész ilyen termékvonaluk. Tulajdonképpen ebben a testolajban több összetevő keveredik: mandula- és jojobaolaj, Rosa Mosqueta és a damaszkuszi rózsa. Selymes, lágy illat, de azért ott a rózsa erőssége a végén. Nedves bőrre kenve csodát tesz az emberrel, annyira puhít, hogy csak na. Nem kell sok belőle, sőt. Mivel a Welada csak természetes anyagokkal dolgozik, így a lelkedre is hat az egész, legalábbis nálunk ez a helyzet. Mi zuhanyzás vagy fürdés után vetjük be mostanában, nem bántuk meg, hogy beszereztük.

Azonban vigyázni kell az üvegre, nehogy lecsússzon a kád széléről, mert nagyon szép kis üvegecske és törhet rendesen. Weledáéknak egyébként ebből a vadrózsás családból van testápolójuk, tusfürdőjük is, de mi maradunk az olajnál. Egyszerűen végtelenül nőies érzés ezzel ápolni a bőrünket, ha nem vagyunk nagy rohanásban. Ajánljuk annak, akinek néha túl férfiasak az energiái és szeretné kicsit kibontakoztatni a nőiességét amellett, hogy a bőrét is ápolja, az öregedést pedig gátolja. 

Weleda Vadrózsa bőrápoló olaj – 4585 Ft

 

vadrozsa_olaj1.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr568082954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása