Nesze!szer

Pezsgő szín az esküvőre és azon túl is

2015. november 22.

 

 

pezsi1.jpg

 

A menyasszonyok közül sokan nem tudják, hogy nem minden bőrszínhez áll jól a fehér esküvői ruha. Ráadásul, sárgás alapozót választva nagyon természetellenes hatást lehet elérni, ami sem az elkészült képeken, sem az oltár előtt nem mutat a legjobban. Vannak olyan tónusok, vagy tónusú hölgyek, akikhez sokkal jobban passzol egy pezsgő árnyalatú esküvői dressz. Külföldön ennek már nagy hagyománya van, de szerencsére itthon is vannak tervezők, akik ajánlják a vendégeiknek ezt a variációt, hogy a nagy nap tényleg nagy legyen. Egy vöröses hajhoz például gyönyörű lehet, de akár barnához is jól állhat, sőt, a szőkék sincsenek kizárva. Az is egy variáció, ha valaki marad a fehérnél, viszont a koszorúslányok öltöznek a csodás pezsegő tónusba. Annyira élettel teli és különleges lesz az egész, igazán ünnepi! Az is lehet, hogy csak a csipkében tűnik fel kedvenc italunk árnyalata, számos megoldási ehetőség létezik. Ráadásul, ha a pezsgő tónusa az esküvői ruha színe, akkor ez a dekorációban is kiválóan végig vihető. Akár a tortára gondolunk, akár a meghívóra, vagy az asztal díszítésére. Gyönyörűvé varázsolható a vacsora helyszíne is!

Szerintünk ez komoly trend lesz 2016-ban is, egyszerűen előkelőséget és stílust sugároz. Ahogy egy pohár pezsgő is, ami nálunk egy barátnős beszélgetés kis "ékszere" is lehet, vagy egy nehéz nap levezetője. Koccintani és pezsgőzni mindig jó, ne várjuk meg az alkalmat, inkább teremtsük meg! A megfelelő esküvői ruha kiválasztásához pedig néhány képpel kívánunk ispirációt adni, hogy minél szebb menyasszonyok lehessetek! 

(képek: pinterest)

 

 

 

pezsidk.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr208094120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása