Nesze!szer

KIKA karácsonyi kollekciói

2015. november 18.

 

kika8.jpg

 

 

kika7.jpg

kika9.jpg
 
Egy karácsony-fanatikus sosem tudja elég korán elkezdeni az ünnepre való ráhangolódást, így engem egyáltalán nem lepett meg (sőt!), hogy a KIKA már jóval korábban betekintést engedett idei karácsonyi kollekciójába. Szeretem, hogyha nem csak én, de a lakás is megadja a módját az ünneplésnek. A parfümöt az illatgyertyák, a sminket a csillogó gömbök a fán, az elegáns ruhát pedig a dekor elemek szimbolizálják. A KIKA vanília, cukor, fahéj és gránátalma témákba(n) álmodta meg az idei év csodaszép darabjait. 
 
- Vanília: az örök klasszikus arany mindig is meghatározó és visszatérő trend lesz a lakberendezés terén, pompát kölcsönözve otthonunk darabjainak. Személyes kedvencem, a gülüszemű, de annál szerethetőbb textil rénszarvas és a fából készült cicomátlan dekorációk. 
- Cukor: akárcsak az arany, az ezüst sem maradhat ki a karácsonyi dekorációk elemeiből. Az ezüst fémes hatása beragyogja az egész lakást, a fehér pedig az érintetlen hófedte tájakat idézi. Még akkor is, ha esetleg idén nem lesz hó. A kollekció üveggömbjei tökéletesek díszei a karácsonyfának.
- Gránátalma: savanykás íze mellett a piros különböző árnyalatait adja, amely az újdonságok között remekül kiegészítik az eddig említett két legnemesebb fém színeit. A mikroszálas takarók nem csak jól néznek ki, de finom puhák és hatásában melegítő jellegűek is. 
- Fahéj: nem csak a barnával, hanem bronzos csillogásával is képviselteti magát. Sem a karácsonyi sütemény, sem a forralt bor nem létezhet fahéj nélkül, akkor miért hagynánk ki pont otthonunk dekorálásából?! A rézszínű kiegészítőkre érdemes vetni egy-két pillantást.
 
A karácsonyi termékek minden KIKA áruházában elérhetőek országszerte, de ha csak inspirálódnátok, akkor Budaörsre menjetek, ugyanis ott a legszebb a kihelyezés.
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr538087120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása