Nesze!szer

Őszi szemsmink a L'Oréaltól

2015. november 11.

 

maxresdefault.jpg

 
Néhány héttel ezelőtt a L’Oréal Blogger Napjára voltunk hivatalosak, ahol megismerkedhettünk a legújabb termékekkel. A legjobban a La Palette Nude paletta és a Volume Million Lashes Feline szempillaspirál varázsolt el bennünket. Az egyszer biztos, hogy most ezek a legszemrevalóbb darabjai a sminkes készletünknek - szó szerint. A fekete alapon arany feliratos paletta olyan, mint egy ékszerdoboz (amivel úgy is kell bánnunk, ha nem akarjuk, hogy agyonkarcolódjon, mert nincsen plusz csomagolása). A spirál külsőleg arany és méregzöld színekben csillog-villog, amivel nem lehetett mellé lőni. De félretéve a külcsínt, lássuk, hogy mit tudnak ezek az újdonságok.
nude_paletta.jpg
A nude paletta 10 árnyalatot tartalmaz a lágy rózsaszíntől a csokoládéig. Szerintünk ezek azok a színek, amik mindenkinek jól állnak, legalábbis mindenki megtalálja közülük a magának valót. Ráadásul tökéletes alapszínei az elegáns nappalitól a merészebb esti sminkig. A hozzátartozó kétvégű ecsettel nem utolsósorban variálhatjuk a fényes és matt színárnyalatokat is. A mélyebb, sötétebb árnyalatokat használhatod a szempillád tövénél és a mélyítő vonalban. A mozgó szemhéj közepére és a belső szemzugba tégy világos árnyalatot az üde tekintetért. A szem megkoronázása a pillaspirál, ami a speciális ívelt keféjének köszönhetően egyidejűleg göndörít és dúsít, valamint fényes fekete pigmentjeitől intenzív feketére színezi a pilládat. Igazi cicaszemeket kapsz, ami magyarázza a feline fantázianevet. Hogy tetszenek az őszi szépségek?
Nesze!Dia
La Palette Nude 4 999 Ft
Volume Million Lashes Feline 4 499 Ft
brosse-vml-feline-cb-v3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr958065888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása